Zadovoljna.si
Halle Berry in Goran Višnjić

Trači

Gola in mokra dvigujeta prah!

J.V.
16. 05. 2014 10.41
4

Čeprav serija še ni prišla na male ekrane, njeni glavni zvezdi Goran Višnjić in Halle Berry že dvigujeta prah. Pred nekaj dnevi so na splet pricurljali prvi odlomki iz prihajajočih epizod in sodeč po njih, nas čaka nekaj zelo vročega.

Halle Berry in Goran Višnjić prihod na male ekrane napovedujeta z zelo vročim prizorom.
Halle Berry in Goran Višnjić prihod na male ekrane napovedujeta z zelo vročim prizorom.FOTO: You Tube
Nova televizijska serija Extant bo svojo premiero doživela junija, pozornost pa dviguje že te dni. Napovednik za serijo, v kateri sta glavni vlogi pripadli hrvaškemu igralcu Goranu Višnjiću in Halle Berry, je namreč zelo vroč. Zvezdnika sta v njem popolnoma gola in pod tušem, to pa je zagotovo le eden od mnogih seksi prizorov, ki jih bomo v seriji lahko videli. Mnogi so se ob njem spomnili na vroč prizor pod tušem, ki sta ga v filmu Specialist uprizorila Sharon Stone in Sylvester Stallone.

Po daljši odsotnosti se vrača

To je sicer le še eden od mnogih uspehov Gorana Višnjića, hrvaškega igralca, ki že več let živi v Los Angelesu. Po daljši odsotnosti s televizijskih ekranov, se v vlogi moža Halle Berry vrača na sceno in nekateri seriji, katere producent je Steven Spielberg, že napovedujejo velik uspeh. V tem času se je Goran, ki je zaslovel kot Luka Kovač v seriji Urgenca, posvečal predvsem svoji ženi in njunim štirim otrokom.

Halle Berry
Halle Berry FOTO:


 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493