Zadovoljna.si
Justin Bieber in Selena Gomez

Trači

Slavna 'golobčka' ujeli na pikniku

Z.L.
06. 04. 2012 15.56
10

Toplo spomladansko sonce je na plane že zvabilo prve oboževalce vrtnih piknikov, ki obožujejo naravo, izvrstne mesne dobrote z žara in druženje s prijatelji. Nekoliko drugače pa tovrstne dogodke očitno praznujejo svetovni zvezdniki – vsaj če pogledamo trenutno najbolj vroč najstniški par Justina Bieberja in Seleno Gomez. Parček si je namreč v eni od trgovin s hitro prehrano nakupil kaloričnih dobrot, nato pa se odpravil na hrib ter tam užival v lepotah narave in mastni hrani. Mladostnika nista skoparila z nežnostmi in sta dodobra užila podarjen prost dan, ki ga je ob obilici obveznosti zares malo.

Justin Bieber in Selena Gomez
Justin Bieber in Selena Gomez FOTO: X17ONLINE.COM

Pomladno sonce je na plano privabilo martinčkanja željne posameznike in očitno so med njimi tudi znani obrazi Hollywooda. Najstniška zvezdnika, 18-letni Justin Bieber in njegova leto dni starejša ljubezen Selena Gomez, sta se odločila, da enega izmed redkih prostih dni preživita skupaj – na pikniku. Če si pri nas pod tem izrazom predstavljamo mesne dobrote z žara, pa jih v mestu angelov očitno praznujejo povsem drugače. Justin in Selena sta v eni od prodajaln s hitro prehrano kupila mastne hamburgerje, krompirček in nekaj slanih prigrizkov ter se odpravila na vzpetino, kjer sta tesno objeta uživala v lepotah narave, ob tem pa se mastila z nakupljeno hrano. Najstnika, ki sta par vse od sredine leta 2010, sicer zaradi obilice dela veliko časa preživita ločeno. Justin se mudi na koncertih in nastopih, Selena pa ravno sodeluje v filmu 'Spring Breakers' in zato sta še toliko bolj cenila enega redkih skupnih trenutkov ter ga užila do popolnosti. Tako ni manjkalo objemov, poljubov in nežnosti.

Za njima je težko obdobje

Sicer sta se najstniška zaljubljenca v preteklem letu znašla v težki preizkušnji. Takrat komaj 17-letnega Justina je namreč dve leti starejša oboževalka javno obtožila, da je imel v zaodrju enega izmed koncertov z njo spolne odnose, katerih rezultat naj bi bil otrok. Justin je po tovrstnih obtožbah opravil tudi test očetovstva, ki je bil negativen, ves čas pa mu je ob strani stala Selena, ki jo je ravno takrat razžalostila tudi novica o spontanem splavu njene mame Mandy. A mlada zvezdnika sta skupaj uspešno prebrodila vse težave in še vedno uživata v svoji ljubezni. Justin sicer dobro ve, kako vedno ugoditi svoji dragi, saj je pred kratkim v intervjuju dejal, da svoje velike ljubezni ne bo nikoli izpustil iz rok. Bomo videli!

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368