Zadovoljna.si
Objokana Špela

Oddaje

Špela Grošelj jokala, Gregor še ne bi šel domov

M. A.
25. 03. 2019 11.44
0

Za nami je prva izločilna oddaja v tretji sezoni šova Zvezde plešejo, marsikdo pa je bil presenečen, ko so gledalci odločili, da se morata od tekmovanja posloviti Gregor Poljanec Kirsch in Martina Plohl. Gregor je bil nad odhodom sicer razočaran, a ne toliko kot njegova izvoljenka Špela, ki je večer preživela v solzah.

Sodniki šova Zvezde plešejo so bili nad cha-cha-chajem, ki sta ga sinoči odplesala Gregor Poljanec Kirsch in Martina Plohl, sicer navdušeni in so ju postavili na odlično drugo mesto, a očitno se z njimi niso strinjali gledalci, ki so izglasovali, da morata prav Gregor in Martina prva zapustiti tekmovanje. Drugi ogrožen par sta bila manekenka Jana Koteska in Tomaž Šter, ki sta se sinoči zavrtela na takte dunajskega valčka.

Pesmi iz našega otroštva zaznamovale začetek šova Zvezde plešejo
Preberi še
Pesmi iz našega otroštva zaznamovale začetek šova Zvezde plešejo
Gregor Poljanec Kirsch je v šovu pokazal argentinsko tango in cha-cha-cha.
Gregor Poljanec Kirsch je v šovu pokazal argentinsko tango in cha-cha-cha.FOTO: Miro Majcen

Gregor je po koncu oddaje iskreno povedal, da namerava s plesom nadaljevati: ’Ne bi še šel domov, a glede na to, da sem za svoje sposobnosti zelo dobro odplesal prvi in drugi ples, nimam kaj. Gledalci so odločili. Verjetno bi me, če bi bil še par oddaj notri, bolje spoznali. Tako je, a bom še plesal. Verjetno bolj zasebno, ne vem, kje bi plesal javno.’

Seksi fant Špele Grošelj se prvič v življenju lahko zabava
Preberi še
Seksi fant Špele Grošelj se prvič v življenju lahko zabava
Gregor Kirsch letos prvi zapušča tekmovanje Zvezde plešejo.
Gregor Kirsch letos prvi zapušča tekmovanje Zvezde plešejo.FOTO: Miro Majcen

Gregorjev odhod pa je močno prizadel tudi njegovo partnerko, Špelo Grošelj, ki so jo sodniki sinoči uvrstili celo na prvo mesto. Špela, ki ni mogla skriti svojih solz, Gregorjevega odhoda ni želela komentirati, na koncu pa je on tolažil njo: ’Špela je vzela to zelo čustveno, saj nismo pričakovali tega. Tudi jaz nisem pričakoval, ker sem začel uživati v plesu, ampak ona je bolj čustvena. Malo sem jo potolažil, tako da bo vse dobro. Kot sem že povedal, ena vrata se zapro, druga odpro. Vsaka stvar ti nekaj v življenju da in jaz sem zelo užival od prvega dne. Nisem bil živčen, tudi na izločanju ne. Škoda, da ne bom več del tega. Seveda pa bom navijal za Špelo in bom prišel v studio kot gledalec.’

Vse zamujene oddaje 3. sezone šova Zvezde plešejo vas čakajo na VOYO. Letos tudi v znakovnem jeziku!
Špelo Grošelj so sodniki postavili na prvo mesto, a ji po Gregorjevem odhodu ni bilo do slavja.
Špelo Grošelj so sodniki postavili na prvo mesto, a ji po Gregorjevem odhodu ni bilo do slavja.FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375