Zadovoljna.si
Dildo

Samo za moške

Bizarne zgodbe o odrezanih penisih

Z.V.
05. 05. 2010 19.30
4

Mladenič si je odrezal penis, a so mu ga v mostarski bolnišnici uspeli prišiti nazaj. Preden si je 24-letnik odrezal moškost, se je hudo sprl s svojo materjo, zagrabil kuhinjski nož in odrezal korenjaka.

Naj bo še tako majhen, je za moškega neprecenljiv.
Naj bo še tako majhen, je za moškega neprecenljiv.FOTO: iStockphoto

Do bizarno tragičnega dogodka je prišlo v družinski hiši v Ljubuškem v BiH, kjer sta se sin in mati hudo sprla. Moški je zagrabil kuhinjski nož in si odrezal penis ter ga materi, zgroženi zaradi sinovega dejanja, položil v roko. Mati je poklicala rešilca, ki je mladeniča, ta je vpil od bolečin in se najverjetneje sploh ni zavedal, kaj je storil, odpeljal v bolnišnico v Mostar. Podrobnosti o tem, zakaj sta se z materjo skregala in kaj konkretno je mladeniča tako zelo razburilo, da si je odrezal organ, niso znani.

Penis bo uporaben

Kirurg Zlatko Hrgović, kirurg specialist za spremembo spola, je za bosanske medije povedal, da je odrezani penis mogoče brez težav prišiti nazaj in bo organ nesrečnemu mladeniču najverjetneje služil kot nekoč. "Z mikro kirurško operacijo zašijemo sečnico, žile in živce. Vendar je uspeh odvisen od tega, da od dogodka ne mine več kot 6 ur in da ud hranijo na hladnem," je pojasnil kirurg. "Uporabil je oster kuhinjski nož, saj je bil rez gladek. Pacient na srečo ni izgubil veliko krvi," so povedali v bolnišnici, kjer je bil nesrečni Ljubuščan operiran. A njegov primer še zdaleč ni osamljen.

Nesrečna ljubezen

V Indoneziji si je mladenič odrezal penis zaradi nesrečne ljubezni. Zvedel je, da se njegova ljubljena namerava poročiti z drugim. 19-letnik je po dejanju penis odvrgel v vodnjak. Zdravniki so pojasnili, da je imel veliko sreče, da je sploh preživel. "V bolnišnico je prišel v kritičnem stanju, saj je izgubil veliko krvi," je lokalnim medijem povedal Sugeng Budi Susanto, direktor bolnišnice, v kateri so nesrečnika zdravili. Žalostna usoda je hotela, da bo mladenič ostal brez penisa, saj ga njegovi sokrajani po tragičnem dogodku niso uspeli najti.

Eden ga je odvrgel v vodnjak, drugi v straniščno školjko.
Eden ga je odvrgel v vodnjak, drugi v straniščno školjko.FOTO: iStockphoto
Prepovedana poroka

25-letni Egipčan si je penis odrezal zato, ker so mu starši prepovedali poroko z njegovo ljubljeno. Mladenič iz Luxorja se je dve leti trudil prepričati starše, da mu dovolijo poroko z dekletom iz manj premožne družine, ko pa so mu zakon dokončno prepovedali, jih je kaznoval tako, da si je odrezal svojo moškost.

Da stranišče ne bi puščalo

Slišati je neverjetno, vendar si je Španec odrezal penis in ga vrgel v straniščno školjko zato, da bi nehala puščati. Ko je družina nesrečnega moškega iz Salamanke poklicala rešilni avto, je moški reševalcem povedal, da je to storil, da bi odpravil težave z WC-jem.

Kriva je bila stava

30-letni Latvijec je s prijatelji stavil, da si bo za 1800 dolarjev odrezal svojega korenjaka. Da ga ne bi imeli za revo, je to tudi storil. Ko so ga vsega okrvavljenega prijatelji pripeljali v bolnišnico v Rigi, so v plastični vrečki s seboj prinesli tudi njegov penis. Verjetno ni treba posebej poudarjati, da je vsej zadevi botrovala večja količina alkohola.

Izdeloval police za kopalnico

54-letni britanski mizar se je napil in se lotil izdelave polic za kopalnično omarico. Medtem ko je vztrajno pilil police, si je nehote odpilil še penis. Ves paničen je poklical rešilni avto, ki ga je odpeljal v bolnišnico, kjer so mu uspeli penis pričvrstiti. 84-letna nesrečnikova mati je naslednji dan medijem povedala, da se sin močno sramuje nesreče, sama pa je prepričana, da je kaj takega v njegovem poklicu povsem mogoče.

Sprl se je s soprogo

Ugandec se je silovito sprl z ženo, nato pa zaradi njenega ljubosumja ostal brez penisa. Njegova boljša polovica ga je namreč obtožila, da se je poročil z drugo ženo in mu nato odrezala korenjaka. Nesrečnežu iz bližine glavnega mesta Kampala so k sreči penis uspešno prišili nazaj in ga potolažili, da ga bo lahko koristno uporabljal še naprej. Pretresen moški, ki je bil od svoje soproge mlajši 20 let, je takoj pojasnil, da gospe ne želi videti nikoli več.

Ljubosumna žena mu ga je odrezala.
Ljubosumna žena mu ga je odrezala.FOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478