Zadovoljna.si
Moški si želijo super ženske? Pa ta obstaja?

Samo za moške

Kaj si moški želi v partnerskem odnosu?

Zadovoljna.dnevnik.hr
13. 08. 2008 16.39
8

Kaj je moškim najbolj pomembno v partnerskem odnosu? Resnica je morda nasprotna temu, kar ženske mislijo.

Velikokrat je prvi odgovor, ki ga ženska dobi na vprašanje, kaj moški od nje pričakuje, seks. Pa si moški res želijo le seksa? V bistvu si verjetno moški in ženske želimo enako, ljubiti in biti ljubljen, le načinov, kako dosežemo to, je toliko, kolikor je ljudi. Kako ljubi moški?

Seks ni na prvem mestu moških želja? Je to sploh mogoče?
Seks ni na prvem mestu moških želja? Je to sploh mogoče?FOTO: iStockphoto

Pogledali bomo v svet pripadnikov močnejšega spola in poskusili dognati, kaj se moškim plete po glavi, ko tema naleti na nič drugega kot na njegovo Evo.

Zadovoljiti svojo izbranko

Lahko bi rekli, da je edini cilj moškega do onemoglosti zadovoljiti svojo drago. Da ne bo pomote, ne samo v postelji, ampak na vseh področjih njunega skupnega življenja. Moški enostavno mora biti tisti, ki rešuje, varuje, skrbi in zagotovi, da je za njegovo partnerko z vseh strani dobro poskrbljeno.

Moški si želijo super ženske? Pa ta obstaja?
Moški si želijo super ženske? Pa ta obstaja?FOTO: Reuters

Verjeli ali ne, toda seks res ni prioritetna dejavnost na seznamu stvari, ki jih moški v partnerskem odnosu najbolj cenijo. Raziskave moških, ki so v odnosu, so pokazale, da si moški v resnici želijo prijetne, ne preveč kritične in predvsem iskrene komunikacije. Ženske zmotno menijo, da se z moškimi sploh ni mogoče pogovarjati in zato nezavedno postanejo zahtevne in kritične do svojega najdražjega, kar pripadnika “močnejšega” spola seveda odbije.

Ali imamo ženske napačno mnenje o tem, kaj moški od nas pričakujejo?
Ali imamo ženske napačno mnenje o tem, kaj moški od nas pričakujejo?FOTO: iStockphoto

Kaj se še plete po moški glavi? Druga raziskava je pokazala, da si moški želijo “zdravo” samozavestno žensko, ki v življenju ve, kaj hoče. Vendar ne agresivne in prezahtevne, ki misli le nase. Moški imajo radi ženske, ki ji izkazujejo skrb in ji namenjajo posebno pozornost, a so hkrati samostojne.

Na drugi strani pa mora ženska moškemu še vedno ostati vsaj malo skrivnostna, nedosegljiva in smešno, tudi dosegljiva. Torej, mora biti nekakšna mešanica super ženske, ki je vedno pripravljeno-nepripravljena na njega.

Če ženska doseže stopnjo super ženske, potem zagotovo seks ni več številka ena na lestvici moških želja.

Svoje mnenje lahko izrazite tudi na forumu.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404