Zadovoljna.si
Seks

Samo za moške

Drage dame, slavni moški to počnejo drugače!

Z.S.
07. 09. 2010 18.22
2

Puffy se rad pohvali s seksom, ki naj bi trajal prek 30 ur, Usher je v svojih najstniških letih posnel domači pornič z dvema dekletoma, Jason Derulo pa se rad pohvali, da se njegovi glasbi dekleta ne morejo izmakniti niti v spalnici.

Seks
Seks FOTO:
Seks maraton

Danes 40-letni zvezdnik Sean Combs ali bolj znani P Diddy se rad pohvali s seks maratonom. Seksal naj bi namreč prek 30 ur. „Takoj, ko sva pristala, sva se odpravila na Eifflov stolp, odprla penino in se začela strastno poljubljati. Nato sva odšla v moje stanovanje in se predajala tantričnemu seksu vsaj 30 ur, vmes pa sva si privoščila tudi smetano in jagode." Puffy je še dodal, da je pri seksu še bolj natančen kot pri ustvarjanju glasbe. „Rad si vzamem čas in seksam ure in ure.“

Lomilec ženskih src

Ashton Kutcher je, preden je spoznal svojo Demi, veljal za pravega lomilca ženskih src. „Ženske sem zapeljeval. To je bila moja zmagovalna poteza. Bil sem ženskar in nikakor ne pravi 'material' za poroko." Vedno, ko je Ashton prišel v New York službeno, si je vzel dosti časa, da se je zvečer odpravil na najbolj vroče zabave v mestu. „Vedno sem si govoril: Danes se bom zabaval, danes bom spal s to in to punco.“ Osvajanje danes že njegove žene, mu je zaradi svojega slovesa zato nakopalo kar nekaj problemov, vendar se je vztrajnost na koncu tudi poplačala.

Med seksom vrti svojo glasbo

Komaj dve desetletji star zvezdnik Jason Derulo svojo glasbo uporablja tudi v spalnici. Izbira je odvisna od statusa zveze, ki jo pričakuje od dekleta. „Ko želim 'one-night stand' zavrtim Love Hangover in ko stvari postanejo bolj vroče, je tukaj pesem Encore. Rad imam glasbo, ki jo ustvarjam in s tem ni nič narobe.“ Mogoče se nad pevcem pritožujejo le dekleta, saj po svojih besedah veliko več pozornosti posveča pravi glasbeni podlagi kot pa osvajalskim potezam. Kljub temu je Jason samozavestno priznal, da bi z veseljem ozdravil strto srce Cheryl Cole in s pestmi obračunal z njenim bivšim možem Ashleyjem. „Kdo je sploh ta Ashley Cole? Moral bi ga nabiti in nadomestiti.“

Trojček za zahvalo

Pri svojih rosnih 19-letih je Usher že okusil slavo zvezdniškega in seksualnega življenja. Lastnik kluba, kjer je imel koncert, mu je predstavil dve dekleti, s katerimi se je želel zahvaliti za odličen nastop, ki je privabil veliko ljudi. Čeprav takrat Usher še ni bil znan širši množici, je v videu jasno razločno, da ne gre le za veliko podobnost. Med posnetkom je namreč moč slišati vzdihe deklet, ki sta kričali: „Oh Ush“ in opaziti, da je nad trojčkom navdušen tudi pevec. Zagotovo ga je ponovil še kdaj.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478