Zadovoljna.si
Se je nabralo malo preveč?

Samo za moške

'Na živce mi grejo njeni kilogrami!'

Z.A.
10. 04. 2009 18.50
6

Se je vaša boljša polovica čez zimo nekoliko poredila, vi pa ne najdete načina, kako ji to povedati? Za vas smo izbrskali nekaj zvitih nasvetov, ki jo bodo prepričali v jutranji tek in pol litra vode za večerjo.

Eno številko manjše oblačilo

Razveselite jo z novo majico, pri tem pa načrtno izberite manjšo številko. Vašega darila se bo vsekakor razveselila, ko pa bo ugotovila, da je vse skupaj nekoliko preozko, se spretno izognite z odgovorom: 'O škoda, mislil sem, da ti bo 38 prav, tako kot tiste hlače, ki sem ti jih kupil poleti.' Če dodate še užaljen izraz na  obrazu, bo naslednji obrok zagotovo izpustila. Potolažite jo lahko z izgovorom, da lahko majico zamenjate za večjo.

Ljubica, poletje je pred vrati!
Ljubica, poletje je pred vrati!FOTO: iStockphoto


Draga, preveč si pod stresom!

Če ima vaša boljša polovica stresno službo, ji podarite tečaj joge ali pilatesa. Pri tem pazite, da izberete tisti program, s katerim bo pokurila največ kalorij. In kako ji poveste, da bo morala naslednji mesec obiskovati telovadbo? Ko bo utrujena in naveličana, jo stisnite k sebi in zašepetajte: 'Draga čisto preveč si izčrpana in skrbi me zate, zato sem dolgo razmišljal in v neki tvoji reviji je pisalo, da je joga odlična proti stresu.' Hvaležna vam bo za vašo skrb.

Zastavite SI dieto

V njeni bližini se dotikajte svojega trebuha in iščite maščobo, tudi na najbol nenavadnih mestih. Ob tem jo panično sprašujte, če meni, da se vam kilogram več pozna in se obvezno pritožujte čez svojo prehrano. Ko se bosta naslednjič odpravila na pico, naročite le solato in jo opozarjajte, da vam je pica prinesla le maščobne obloge. Ne bo potrebno veliko, ko bo tudi ona ugotovila, da bo solata čisto dovolj.

Manjše porcije

Ko boste naslednjič pripravili kosilo, ji na krožnik naložite manjšo porcijo. Zagotovo se bo sprva ugriznila v jezik in se delala, da ne opazi, vi pa po končanem obroku glasno razglabljajte, kako ste siti in da skoraj niste mogli pojesti vsega. Zagotovo jo bo to odvrnilo od ponovnega obiska kuhinje. Vi pa si boste na skrivaj privoščili še eno porcijo.

'O škoda, mislil sem, da ti bo 38 prav, tako kot tiste hlače, ki sem ti jih kupil poleti.'
'O škoda, mislil sem, da ti bo 38 prav, tako kot tiste hlače, ki sem ti jih kupil poleti.'FOTO: iStockphoto


Obleka s prvega zmenka

Skoraj zagotovo je vaša lepotička v času prvega srečanja tehtala kilogramček manj kot danes, zato ji predlagajte, da ponovita vajin zmenek. Povejte ji, da bi jo ponovno radi videli v tisti rožasti oblekici ali bluzi, ki jo je takrat nosila. Nad romantičnim predlogom bo seveda navdušena, vse dokler se zadrga na obleki 'čudežno' ne bo zaprla. Je potrebno nadaljevati scenarij?

Zlomljen stol?

Verjetno nad tem dejanjem ne boste najbolj navdušeni, ampak potolažite se. Včasih so potrebne žrtve za dosego cilja. In tokrat bo na vrsti njen kuhinjski stol. Malo znanja in nekaj spretnosti z žago in pripravljeni ste na novo akcijo. In kakšen bo izraz na njenem obrazu ob hudem spoznanju? Veliko bolj kot njena ritka jo bo bolelo dejstvo, da se je zredila.

'Pred in po' fotografije

Čisto slučajno eno nalepite na hladilnik. Po možnosti iz tistega dopusta, ko so ji bile kopalke še prav. Ena v dnevni sobi, mogoče dve? Lahko sestavite tudi album in jo z njim presenetite. Zaupajte ji vaše vtise iz potovanja in večkrat poudarite, kako seksi je bila v tistih bikinkah. Ne bo potrebno veliko, ko jo boste zalotili pri trebušnjakih in sklecah.

'Ljubezenski ročajčki'

In za konec. Kaj je tisto, kar ženske nikakor ne prenesejo? Nežno jo uščipnite za rob trebuščka in kmalu se bo zavedala, kaj ste s tem želeli povedati. Besede bodo tokrat popolnoma odveč. In ve, drage dame, nikar ne mislite, da vas zaradi dodatnega kilogramčka ne bomo več marali. Ampak včasih le prisluhnite kakšnemu našemu nasvetu, boste videle, da ne bo odveč.

Se je nabralo malo preveč?
Se je nabralo malo preveč?FOTO: iStockphoto

 

 

 

 

SORODNI ČLANKI

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478