Zadovoljna.si
Hugh Jackman in Nicole Kidman blestita tudi v filmu Avstralija.

Samo za moške

VIDEO: Najbolj seksi moški našega časa

M. H.
20. 11. 2008 16.15
5

Revija People je letos laskavi naziv najbolj seksi moškega leta podelila Hughu Jackmanu, igralcu, ki trenutno ob Nicole Kidman blesti v filmu Avstralija.

Hugh Jackman in Nicole Kidman blestita tudi v filmu Avstralija.
Hugh Jackman in Nicole Kidman blestita tudi v filmu Avstralija.FOTO: Reuters

Najbolj seksi moški našega časa je po izboru revije People postal Hugh Jackman je prehitel celo šarmerja Daniela Craiga, ta je pristal na nehvaležnem drugem mestu. Hugh Jackman se je tako uvrstil na prvo mesto lestvice najbolj zaželenih moških, kjer so že kraljevali Brad Pitt, George Clooney in lanskoletni zmagovalec Matt Damon.

Novinarka revije People Michelle Beadle je odločitev pojasnila z dejstvom, da je Jackman izbran za najbolj seksi moškega, ker ima čudovito telo in je obenem tudi družinski človek. Dejstvo je, da je Jackman res že več kot dvanajst let v zakonu z Deborro-Lee Furness. Poleg tega, da uživa v družinskem življenju in otroka, Oscarja in Avo, rad razvaja s palačinkami, ga odlikuje, da zna peti, plesati in rokovati z orožjem. Svojo privlačno zunanjost pa najbrž dolguje tudi redni meditaciji in zdravi prehrani.

Strmi vzpon na zvezdniški sceni se je zanj začel z vlogo v filmu Možje X. Trenutno pa z Nicole Kidman promovirata zgodovinsko romanco Avstralija. Kidmanova je lepoto Hugha Jackmana komentirala takole: "Ko 189 centimetrov visok in mišičast Hugh vstopi v prostor, ženske kar obmolknejo."

Hugh Jackman
Hugh JackmanFOTO: ReutersKOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471