Zadovoljna.si
Le kako razumeti ženski svet, ko pa je ta popolnoma drugačen.

Samo za moške

Razkrivamo 10 ženskih skrivnosti

Z.S.
2010-04-20 18:35
17

Tudi ženske jih imajo – velike, majhne, nenavadne in skoraj otroške skrivnosti, ki jih skrbno čuvajo pred moškim svetom. Ne da bi za to morali vprašati svojo boljšo polovico, smo jih namesto vas razkrili kar mi.

En svet, dva različna pogleda

Ženski in moški svet živita enako življenje, vendar na povsem drugačen način. Misli se razpletajo, mnenja so vedno različna. Težko bi bilo zagotoviti, da bi lahko moški in ženska eno stvar opravila na popolnoma enak način. Včasih se zato zazdi, da se bitka med spoloma začne že ob zavezovanju čevljev. Povsem bizarna stvar, ki pa jo, ne boste verjeli, vsak spol opravi na svoj način.Kako razumeti?

Ženske veljajo za občutljiva bitja, ki svoja čustva večkrat pokažejo tudi pred vami. Moški ste pri izražanju nekoliko bolj previdni. Svoje solze boste pokazali le tistemu, ki mu zaupate, največkrat pa se zgodi, da znate jokati le sami, skriti za štirimi stenami, s čimer ni prav tako popolnoma nič narobe. 'Če bi lahko razumeli, bi storili marsikaj drugače', je eden od pogostih stavkov, vendar, kako razumeti, če tako moški kot ženska razmišljata drugače?
 

 

Ženske skrivnosti

1. Vedno testirajo, razmišljajo in se obremenjujejo. Njihova vprašanja največkrat že sama po sebi skrivajo razlago. Če vas na primer vpraša, ali bi se odločili za skupinski seks ali trojčka, vi pa boste rekli ja, bo s tem želela poudariti, da bi jo prevarali, čeprav ste vi le odgovorili na zastavljeno vprašanje. In kaj želijo ženske? Varnost in preprost odgovor, ki se v tem primeru glasi: Ne!

2. Žensko telo je polno napak, ki jih običajno moški ne opazite. Medtem ko ona preučuje vsako napako posebej in se z njo obremenjuje vsakokrat, ko je treba sleči oblačila, bo skrajno užaljena, če boste tudi vi opazili to napako.


3.
Prvi seks v razmerju. Ženske o njem sanjajo, še preden se zgodi in ga načrtujejo do potankosti. Zato ni prav nič čudnega, če prvič ne boste mogli zadovoljiti njenih pričakovanj.

4. Obožujejo vulgarnost. Ženske preprosto potrebujejo trdo roko, zato se nikar ne odpovejte 'umazanemu' besednjaku in nekoliko bolj grobemu seksu, ki seveda spada zraven. Ženske obožujejo moške, ob katerih se počutijo nemočne.

5. Plačajte račun na prvem zmenku, tudi če se ženska na vso moč trudi pritegniti natakarjevo pozornost. Če ji boste dovolili plačati, obstaja velika verjetnost, da naslednjega zmenka ne bo.

6. Nikoli vam ne bodo zaupale resnične številke, s koliko moškimi so spale. Naštele vam bodo le svoje pretekle zveze, na enonočne podvige pa bodo preprosto pozabile. Tudi še tako pridna dekleta imajo svoje skrivnosti in če hočete živeti brez drame, se temu vprašanju raje izognite. Pa še veliko lažje se boste zagovarjali, če vas ona vpraša enako. Le zakaj bi vi povedali pravo številko?

7. Želijo, da v postelji prevzamete pobudo. Ne glede na to, ali so neodvisne, z uspešno kariero in svojim stanovanjem, ženske želijo, da jih med rjuhami razvajate kot malo princesko.

8. Če se ženska želi prerekati zaradi nepomembnih stvari, to pomeni, da potrebuje vašo pozornost. Reagirajte zelo umirjeno in jo poskušajte potolažiti. Nikar njenih težav ne pripisujte pms-ju ali 'tistim dnem'. Raje jo stisnite v objem in pocrkljajte. Tako vam to noč ne bo treba preživeti na kavču.

9. Obožujejo ljubosumje. Z drugimi flirtajo samo zato, da bi vi to tudi opazili.

10. Jočejo pogosteje, kot se vam zdi. Zaradi povsem banalnih stvari in tudi zaradi vas in to ne glede na uspešnost vajinega razmerja. Ženske preprosto morajo jokati.

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 152