Zadovoljna.si
made for men

Samo za moške

/ Oglas

Si pravi moški zapeljivec?

T.M.
2010-04-29 13:24
0

Pazite se dame. Bruno Banani moški v lokal vstopi s prepoznavno iskrico v očeh in nagajivim nasmeškom na obrazu. Tudi ko se spogleduje, ostaja miren in sproščen.

Preizkusi se v igri zapeljevanja bruno banani vohunk in dokaži, da si res pravi moški zapeljivec. Za vse ostale je tu BB Made for Men.

Pazite se dame. Bruno Banani moški v lokal vstopi s prepoznavno iskrico v očeh in nagajivim nasmeškom na obrazu. Tudi ko se spogleduje, ostaja miren in sproščen. Ženske ga takoj opazijo, četudi tega ne želijo priznati.

Vedno je razpoložen za smeh, s svojo sproščenostjo je na vsaki zabavi v središču pozornosti. Z dišavo bruno banani Made For Men je dobil pravo orožje za uspešen boj v bitki zapeljevanja.

Dišava MADE FOR MEN v sebi skriva opojno ostrino, ki je značilna za sproščenega, a obvladanega zapeljivca, ki jo nosi. Dišava MADE FOR MEN ima značilni fougere značaj. Odpre se z vabljivo mešanico zgornjih not: bergamotka, zeleno jabolko in tunizijski rožmarin vzbudijo pozornost in vznemirjenje ob prvem spogledovanju. Začetna udarnost dišave se umiri v svežem jedru, ki ga sestavljajo pelargonija, sveže vodne note in lesne note. Srce dišave se preda čutni in izjemno možati osnovi iz not virginijskega brina, drevesnega mahu, mošusnih not in tonka semen.

Kombinacija sadno-aromatičnih zgornjih not, možatih lesnih osnovnih not ter mošusa poudarja sproščenost spretnega zapeljivca in je usodna za vsako žensko, ki prečka njegovo pot.

MADE FOR MEN je sveže in sproščeno orožje, nepogrešljiv del bojnega oklepa zapeljivca. Embalaža dišave Made For Men izžareva možatost, ironičnost in svežino. Pozornost zbujajoča oblika stekleničke ponazarja mišičasto moško telo.

V nekonvencionalni poševni steklenički v tipičnem banana slogu ter kartonasti embalaži je moč zaznati kanček ironije, hkrati pa nas preseneti drznost in sproščenost, ki ju ponazarja identifikacijska ploščica, pritrjena na kovinsko zeleno črpalko. Ta identifikacijska ploščica, ki je pravi kos nakita, je prvi moški dodatek v kategoriji dišav in bo trendovskega Made For Men zapeljivca spremljala na njegovi poti v mesto, ko bo s prijatelji užival pozno v noč.

Zdaj je pravi trenutek, da se lotite zapeljevanja z orodjem sodobnih moških: sproščen pristop, iskrica v očeh in dišava MADE FOR MEN.

Asortiman: toaletna voda 30ml in 50ml, losjon po britju 50ml ter deodorant 150ml.
 

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 141