Zadovoljna.si
Ljubezen po domače 21. oddaja

Osebna rast in odnosi

5 idej za nepozaben zmenek na vasi

J.V.
05. 06. 2020 08.00
0

Tisti, ki živijo v večjem mestu, po navadi nimajo težav, kam se odpraviti na zmenek. Če pa živite na podeželju, so možnosti za romantično preživljanje časa bolj omejene. A to ne pomeni, da jih ni! Za vas smo pripravili 5 idej za popoln zmenek na podeželju, ki vas ne bodo stale skoraj nič!

1. PIKNIK

Da gre ljubezen skozi želodec, je znan rek, hrana ter ljubezen pa sta zelo povezani. Spomladanski in poletni dnevi so kot nalašč za romantičen piknik v naravi. V košarico vrzita vajine najljubše prigrizke, sveže sadje in steklenico penine, vzemita odejo in se odpravita na bližnji travnik. Tam poiščita kotiček, kjer vaju ne bo nihče motil in se bosta lahko popolnoma posvetila drug drugemu. Prigrizke lahko pripravita tudi vnaprej ali pa v košaro enostavno vrzita svežo francosko štruco, sir, maslo, nekaj rezin pršuta in sveže sadje. Če želita še več romantike, si na telefonu zavrtita še kakšno romantično balado, kot je recimo 'Boš znal najprej me ljubiti', ki jo izvajata simpatična Tjaša in Uroš ali od skupine Gadi 'Malo, malo še'. 

Recepti za prigrizke:

BUČKINE REZINE S SIROM

S ŠUNKO, SIROM IN JAJCI NADEVAN KRUH

TUNINI ŽEPKI

2. OPAZOVANJE ZVEZD

Je še kaj bolj romantičnega kot opazovanje zvezdnatega neba na toplo poletno noč? Da bi bil pogled na zvezde še bolj jasen, se povzpnita na bližnji hrib ali pa se 'zasidrajta' na bližnji jasi. Nikar ne pozabita s seboj vzeti tudi kakšne odeje, eno, na kateri bosta ležala, in drugo, da vaju ne bo zeblo. Če bosta imela srečo, morda na nebu ujameta tudi kakšen utrinek. In nikar si ne pozabita kaj zaželeti!

LPD 07
LPD 07FOTO: POP TV

3. ROMANTIKA OB SONČNEM ZAHODU

Eno uro, preden se sonce spusti, poiščita najlepšo razgledno točko v vajini bližini in opazujta sončni zahod. To je zagotovo ena najbolj romantičnih stvari, ki jih lahko počneta na zmenku, in prepričani smo, da bosta v njej zelo uživala. To je tudi odlična priložnost, da se bolje spoznata, če sta na začetku zveze ali se pogovorita o vsem, za kar do zdaj nista imela časa.

4. KAMPIRANJE

Če vama samo en večer ni dovolj in bi zmenek rada podaljšala v naslednji dan, s seboj vzemita šotor in spalno vrečo ter si privoščita kampiranje pod zvezdami. S sabo ne pozabita vzeti različnih prigrizkov in hrane, ki si jo lahko pripravita vnaprej. 

5. SPREHOD

Še ena ideja za zmenek na podeželju je sprehod ali pohod na bližnji hrib. Tako bosta združila prijetno s koristnim in druženje izkoristila tudi za telovadbo. Če sta oba športna navdušenca, bosta nad to idejo zagotovo navdušena, da bo zmenek res popoln, pa si na vrhu hriba lahko privoščita kakšen prigrizek in kozarec pijače. 

Ljubezen po domače, 23. oddaja
Ljubezen po domače, 23. oddajaFOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493