Zadovoljna.si
Par v postelji - 3

Osebna rast in odnosi

50-letna bralka: Ob vikendih sva se videvala in po 2 mesecih spala skupaj

Brane Kastelic
21. 12. 2018 08.07
0

Zdravo. Stara sva čez 50 let in oba ločena. Tri mesece sva prijateljevala, a živiva 90 km narazen. Ob vikendih sva se videvala in po 2 mesecih spala skupaj. Bilo je, kot da si želi samo čim prej končati. Sem molčala. Tako je bilo tudi drugič. Nič pravih poljubov, brez predigre in nežnosti. Upala sem, da je pač to samo trenutno. Ker mi je všeč, sem še naprej močala, zdaj pa mi je poslal sporocilo, da ni kemije in da se poslavlja in mi želi, da si dobim dobrega moškega, ker si ga zaslužim. Čudno mi je to, ker je bil on nad mano v začetku bolj navdušen, kot jaz nad njim. Zdaj, ko mi je pa zlezel pod kožo, kot se reče, pa tole. Naj povem, da ima zahtevno službo in da je dokaj molčeč že od prvega srečanja. Ali je možno, da ga tako moti moje kajenje? To je namreč na začetku iskreno povedal. Sicer sem postavna in čedna, prijazna in samostojna. Lp

Pozdravljena!

Zdaj najbrž že veš, kdaj si naredila prvo napako. Ko si, ko sta prvič spala skupaj, molče pristala na njegovo “praznjenje”. Namesto da bi ga takoj, ko je brez pravih poljubov, predigre in nežnosti hotel občevati, ustavila, in mu rekla nekaj podobnega kot “dragi moj, takole pa pri meni ne bo šlo, veš, se boš pa moral prej precej potruditi, da ti bom dala”, si pristala na občevanje, pri katerem si imela občutek, da si želi samo čim prej končati. Pristala si na občevanje, od katerega, kot domnevam, sama nisi odnesla kdo ve koliko užitka. Tudi če je bil potreben kot Sahara vode, se ne bi smel tako nekavalirsko vesti. Tudi če si bila ti zelo, zelo željna veva česa, bi mu morala, kako naj to rečem, blokirati vstop. Noben pravi moški tega nikoli ne počne tako. Razen na izrecno željo ženske. Vsak pravi moški, željan ženske, ki mu je všeč, ne pa samo seksa, ne ravna tako. Posebno med prvim srečanjem v postelji, v katerem se še posebej potrudi, v smislu “Pokaži kaj znaš!” Kaj takega si verjeno privoščijo moški s prostitutkami, ki jim s tem naredijo uslugo, saj si tudi one želijo, da čim pej končajo in gredo.

"Ob vikendih sva se videvala in po 2 mesecih spala skupaj."
"Ob vikendih sva se videvala in po 2 mesecih spala skupaj." FOTO:
'Včasih dvigne roko nad mano, kriči name, ubistvu ponori ...'
Preberi še
'Včasih dvigne roko nad mano, kriči name, ubistvu ponori ...'

Če bi bil skrajno razumevajoč, bi morda rekel, da razumem, da si na to pristala prvič. Nikakor pa ne bi smela tudi drugič, Kljub temu, da ti je potem poslal sporočilo, da ni kemije, da se poslavlja in ti želi, da si dobiš dobrega moškega, ker si ga zaslužiš (take reči govorijo samo izkoriščevalci žensk, ker mislijo, da se bodo bolje počutile potem, ko jih moški izkoristi in zavrže), ti še vedno iščeš opravičila zanj. Zahtevna služba? Pozabi. Molčečnost? Je bil tudi na začetku, ko se je nad teboj bolj navduševal, kot si se ti nad njim, molčeč? Dvomim. Za molčečnostjo se radi skrivajo slabi nameni in neiskrenost. Pozabi. Tvoje kajenje? Če te pri partnerju moti kajenje, ne seksaš samo zase in ga po dveh praznjenjih pustiš, ampak ga poskusiš prepričati, da ga opusti kot nekaj nezdravega. Morda res ni čutil kemije, vendar bi to moral povedati, še preden si spala z njim. Ne gre za kemijo, “fizika”, draga bralka, je bila njegov cilj od vsega začetka, in ti zagotovo nisi prva ženska, ki ji je to naredil. Ne krivi sebe, postavno, čedno, prijazno in samostojno.

Glej, morda je razlog njegovemu ravnanju “prtljaga” iz preteklosti, a zakaj bi se jaz ali ti ukvarjala z njo. Naj se sam. Pozabi ga, v prihodnje pa ne ponavljaj napake, ki si jo naredila z njim (celo dvakrat!). Srečno.

52-letnica: 'Imam ga rada, ljubimca si ne morem predstavljati, a potrebujem seks'
Preberi še
52-letnica: 'Imam ga rada, ljubimca si ne morem predstavljati, a potrebujem seks'
Brane Kastelic - Zadovoljna.si
Brane Kastelic - Zadovoljna.siFOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493