Zadovoljna.si
Par v postelji-1

Osebna rast in odnosi

Če si želi biti z vami, tudi bo. Tako preprosto je.

J.V.
03. 01. 2023 07.20
0

Nekdo je nekoč dejal, da bo moški, če vas hoče v življenju, naredil vse za to, da vas bo tudi imel. In to je preprosta resnica. Če si resnično želi biti z vami, si bo vzel čas. 'Zaseden' je beseda, ki jo uporabljajo tisti moški, ki z vami ne ravnajo tako, kot si zaslužite.

Nekdo, ki si resnično želi biti z vami, bo naredil vse, da bi se to zgodilo. Ko gre za to, da ste nekomu všeč, je stvar zelo črno-bela. Ni sivega področja. Ni nobenih 'če bi' ali 'skoraj' ali 'mogoče'. In če vam pošilja mešane signale in nikoli ne veste, pri čem ste z njim, potem to pomeni, da si vas ne želi dovolj. Edini ljudje, ki bi si jih morale želeti v svojem življenju in v katere je vredno vlagati svoj čas in čustva, pa so tisti, ki si vas želijo imeti v svojem. 

Ni vaša naloga, da nekoga prepričujete, da si želi biti z vami. Vedno bodo ovire, ko gre za odnose, in sami ste odgovorni, da najdete nekoga, ki bo te ovire videl kot nekaj, kar lahko premagata skupaj. To ne sme biti odvisno samo od vašega ali njegovega truda. Gre za pripravljenost, da se srečata na pol poti.

Če boste opazile, da ste se znašle v odnosu, ki vam jemlje energijo, potem to ni odnos, v katerem bi morale vztrajati. Ko boste našle prave osebo, bo vse v odnosu teklo gladko in v njem se ne boste počutile negotovo.

Osho: spolnost in intimnost sta nepopolni, a človeški
Preberi še
Osho: spolnost in intimnost sta nepopolni, a človeški

V tist pravi zvezi vam ne bo treba znova in znova prebirati njegovih sporočil in se spraševati, ali ste morda kaj spregledale in se zato počutite prizadeto, užaljeno ali zmedeno. Nikoli se vam ne bo treba spraševati, ali je zdaj pravi trenutek, da mu pošljete sporočilo. To ne bo pomembno, saj se bo vašega sporočila vedno razveselil. Oseba, ki si jo zaslužite, je nekdo, ki si vas bo želel videti ravno toliko, kot si ve želite njega, in zaradi vseh občutkov se boste počutile izpopolnjene, ne prazne.

Nikoli se ne boste spraševale, kaj čuti, saj bo želel, da to veste. Želel bo, da mu zaupate. Pravi moški se namreč zaveda, da je njegova naloga, da se ob njem počutite varno, ljubljeno in zaželeno. 

Moški radi pošiljajo mešane signale in se igrajo z vašim razumom in srcem, na vas pa je, da prepoznate, ko nekdo to počne, in da takšno osebo izločite iz svojega življenja. To ni znak, da se morate še bolj truditi. 

Ženske smo čudovita in zelo močna bitja, ki lahko dosežemo, kar koli si zastavimo. Vse lahko pustimo za sabo, pa čeprav gre za nekaj, kar nam ogromno pomeni, lahko se smejimo, čeprav v sebi trpimo, in lahko odidemo, tudi ko nam srce govori, naj ostanemo. Bodite ena teh močnih žensk in nikoli ne lovite moškega. Bodite nagrada, ki jo vsi hočejo, a jo lahko osvoji le eden. Če moški ne vidi vaše vrednost – ne glede na to, kako zelo si želite biti z njim ali kako dober mislite, da je – ga nikar ne prosite, naj vas opazi. 

Par
ParFOTO: Dreamstime

Vir: Thoughtcatalog.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471