Zadovoljna.si
Odnosi

Odnosi

Če vam izreče te besede, vas zagotovo vara

N. Č., Zadovoljna.si
17. 10. 2023 05.00
0

V razmerju želimo zaupati svojemu partnerju in verjeti v njegovo zvestobo, vendar vedno obstajajo trenutki, ko se v nas porajajo dvomi. Mariah Fernando, vplivnica, ki je specializirana za duševno zdravje in medosebne odnose, je s svojimi sledilci delila svoj preprost nasvet, ki lahko vsaki izmed nas pomaga ugotoviti, ali nam je partner zvest ali temu na žalost ni tako.

Mariah Fernando, vplivnica, ki je specializirana za duševno zdravje in medosebne odnose, je razkrila, da obstaja prav poseben stavek, ki lahko razkriva veliko ... Nanj morate biti pozorne še posebej takrat, ko se pogovarjate s svojim partnerjem o morebitnem varanju, stavek, ki ga razkrivamo v nadaljevanju, pa razkriva, da nekaj ni v redu. 

V kolikor partnerja vprašate, ali vas vara, on pa vam odgovori z besedami "Verjemi, kar hočeš", obstaja velika verjetnost, da nekaj ni v redu. Mariah trdi, da je ta stavek lahko manipulativen, lahko pa celo nakazuje na element krivde. V odnosu bi namreč morali iskati odkritost in komunikacijo, zato bi tak odgovor lahko vzbudil dvome.

"Če se soočiš s svojim moškim glede varanja in ti reče: Pojdi in verjemi, kar hočeš, ti ne želim povedati, ljubezen moja, toda ta moški je kriv. On je kriv," je rekla Mariah v video posnetku, ki ga je delila na družbenih omrežjih.

To je leto, ko jih največ začne varati v zvezi
Preberi še
To je leto, ko jih največ začne varati v zvezi

Njen videoposnetek si je ogledalo več kot dva milijona ljudi, Mariah pa je s svojo izjavo na spletu sprožila burno razpravo, nekateri se namreč z njeno trditvijo strinjajo, spet drugi menijo, da so moški le naveličani, da jih ves čas obtožujejo varanja, zato se vedno znova izgovarjajo na ta stavek.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Mnogi so njeno teorijo potrdili in podkrepili z lastnimi izkušnjami. "To je tako res. Spomnim se, da sem to slišala na lastna ušesa. Nikoli ne dovoli, da te moški spremeni v Sherlocka. Ni vreden tega." "To je stoodstotno dokazano res." "Res je, ne vedo, kaj reči, ker so bili ujeti," je zgolj nekaj komentarjev, ki so izjavo kontroverzne vplivnice potrdili.

Nekateri drugi njeni sledilci so opozorili, da besedna zveza "Verjemi, kar hočeš" komajda pomeni priznanje kakršnega koli napačnega ravnanja, zato bi morali njene besede 'jemati z rezervo'.

"To še ne pomeni, da vara", "Lahko pomeni, da se ne bo nesmiselno prepiral z nesamozavestno, otročjo osebo", "Pridobite dokaz, preden nekoga obtožite varanja! En stavek kot dokaz je najbolj neumna stvar na svetu" pa je le nekaj komentarjev, ki so jih zapisali sledilci, ki se s kontroverzno trditvijo ne strinjajo. 

Bralka priznava: Mislim, da me mož vara, čeprav to spretno skriva.
Preberi še
Bralka priznava: Mislim, da me mož vara, čeprav to spretno skriva.

Kako ugotoviti, ali nas partner vara?

Zavedati se moramo, da je vsak odnos drugačen in da univerzalni način, ki bi nam pomagal ugotoviti, ali nas partner vara, ne obstaja. 

Ključ do vsakega zdravega odnosa sta odprta komunikacija in zaupanje, to pa moramo upoštevati tudi, ko gre za vprašanja zvestobe. Nikar ne pozabite na kontekst ter odkrit in spoštljiv pogovor s partnerjem. Ne pozabite, da so odnosi edinstveni in da ni enostavnih odgovorov na kompleksna vprašanja zvestobe.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Kako ugotoviti, ali vas partner vara?
Kako ugotoviti, ali vas partner vara?FOTO: AdobeStock
Prednosti in slabosti spolnih odnosov po 40. letu
Preberi še
Prednosti in slabosti spolnih odnosov po 40. letu
5 znakov, ki kažejo na to, da je pravi
Preberi še
5 znakov, ki kažejo na to, da je pravi

Vir: net.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493