Zadovoljna.si
Zaljubljen par

Osebna rast

Če jutri ne pride ...

Stasha
16. 12. 2019 07.57
0

Če bi vedela, da te danes zadnjič gledam, kako zaspiš, bi te pokrila mnogo bolj nežno in molila k Bogu, da čuva tvojo dušo. Če bi vedela, da te danes zadnjič gledam, kako odhajaš skozi vrata, bi te objela, poljubila in poklicala nazaj za še en in še en poljub.

Če bi vedela, da danes zadnjič slišim tvoj glas, ki me nežno hvali in vzpodbuja, bi vzela kamero in posnela vsako tvoje dejanje in besede, da bi si to lahko predvajala vedno znova, dan za dnem.

Če bi vedela, da je danes zadnjič, potem bi si vzela minuto več, se ustavila in rekla: »Ljubim te«, namesto da bi predpostavljala, da to že veš.

Če bi vedela, da je danes zadnjič, bi s teboj delila ta dan, namesto da bi ga izpustila, ker bi mislila, da bo takšnih dni še veliko.

Ampak za vsak slučaj, če jutri ne pride in če je danes vse, kar imam, bi ti želela povedati, kako zelo te imam rada.

Jutri ni obljubljen nikomur, ne mladim, ne starim, in danes je morda zadnja priložnost, da močno objamete tiste, ki jih imate radi.

Torej, če čakate na jutri, zakaj tega ne storite danes?

Če jutri nikoli ne pride, potem boste zagotovo obžalovali dan, ko si niste vzeli dodatnega časa za nasmeh ali poljub in da ste bili preveč zaposleni, da bi podarili nekomu tisto, za kar bi se kasneje izkazalo, da je bila njegova poslednja želja.

Zato objemite vaše ljubljene danes, jim šepetajte na uho in povejte, kako radi jih imate. Vzemite si čas za »Žal mi je.«, »Prosim, oprosti mi.«, »Hvala!« ali »Saj je v redu.«.

… In če jutri ne pride, potem ne boste obžalovali tega dne.

                                                                                            - Norma Cornett Marek

 

Vir: Iz Čarobne knjige, avtorice Stashe

Prenehajte čakati in začnite živeti
Preberi še
Prenehajte čakati in začnite živeti
'Kako lahko pričakujemo pozitivno življenje, če nenehno le jamramo?'
Preberi še
'Kako lahko pričakujemo pozitivno življenje, če nenehno le jamramo?'

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399