Zadovoljna.si
Srečna ženska

Osebna rast

Močne ženske ne pojasnjujejo, zakaj si zaslužijo spoštovanje

S.B.
09. 08. 2021 08.44
0

Kot mistična ptica feniks se mnoge ženske povzdignejo iz največjega pogorišča svojega življenja še močnejše in mogočnejše, kot so bile. Iz hude bolečine zraste njihova moč. Iz težke preizkušnje črpajo svoj navdih. Vse močne ženske niso rojene take. Večina jih ustvari življenje, ki pluje skozi mnoge nevihte in prepreke.

Te ženske so naša inspiracija in naše vodilo v življenju. Nikoli žrtve, vedno zmagovalke. Nikoli ne storijo napake, vedno pridobivajo lekcije. Nikoli ne zatirajo drugih žensk, da bi sebe povzdignile. Prave kraljice namreč druga drugi popravijo krono, brez da bi komurkoli povedale o tem.

Močne ženske dovolijo, da jih vodi intuicija.
Močne ženske dovolijo, da jih vodi intuicija.FOTO: Shutterstock
Mit rdeče šminke: nosi jo lahko vsaka ženska
Preberi še
Mit rdeče šminke: nosi jo lahko vsaka ženska

Močne in mogočne ženske pa se definirajo skozi naslednje lastnosti:

Vedno verjamejo vase

Močne ženske dovolijo, da jih vodi intuicija, ki poskrbi, da ostanejo na pravi poti. Vedno dobro vedo kaj si želijo in  česa ne v svojem življenju. Na osnovi tega tudi delujejo.

Zavedajo se svoje vrednosti

Svojih prednosti se zavedajo v popolnosti, kakor tudi slabosti. Vedo, do kam segajo njihove zmožnosti, hkrati pa se zavedajo svojih sposobnosti. Zato se nikdar ne primerjajo z ostalimi. Morda res niso popolne, so pa unikatne.

Svojo bolečino nosijo kot ščit

Učijo se na svojih napakah in svoje slabe izkušnje pretvorijo v življenjske lekcije. Ne glede na to, kaj jim prinese življenje, iz vsake slabe izkušnje pridejo še močnejše kot so bile.

Te čudovite ženske imajo polno dušo in srce ljubezni in miru.
Te čudovite ženske imajo polno dušo in srce ljubezni in miru.FOTO: Shutterstock
Neja Brank: Superženska je zame ženska, ki gre izven svojih meja!
Preberi še
Neja Brank: Superženska je zame ženska, ki gre izven svojih meja!

Ne želijo si pozornosti, temveč spoštovanja

Močne ženske nikdar ne pojasnjujejo, zakaj si želijo in zaslužijo spoštovanje. Če tega ni, preprosto odkorakajo iz odnosa, ne da bi se kadarkoli ozrle nazaj.

So pripravljene odpustiti

Te čudovite ženske imajo polno dušo in srce ljubezni in miru, zato se ne obremenjujejo z zamerami. Svojih misli ne obremenjujejo z negativnimi mislimi drugih ljudi. Hitro znajo odpustiti, vendar pa ne tudi pozabiti.

Govorijo resnico

Močne ženske se ne ukvarjajo z raznimi igricami, temveč so neposredne in povedo, kar si mislijo na glas. Stojijo za svojimi besedami, stališči in  prepričanji ter ne ogovarjajo za hrbtom. Ravno zato druge raje prizadenejo z resnico kot jih zasipajo s sladkimi lažmi.

Ja, Meghan, ti čarovnica!
Preberi še
Ja, Meghan, ti čarovnica!

 

Vir: The power of silence

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 314