Zadovoljna.si
Ljubezen

Osebna rast

Ne predaj se ...

Stasha
27. 12. 2019 14.37
0

Ne predaj se, ko stvari gredo po zlu (in včasih bodo), ko pot, po kateri stopaš, zgleda strma in težka, ko so finančna sredstva nizka in dolgovi visoki, in se želiš smejati, ampak lahko le zavzdihneš, ko te skrbi petijo, počivaj, če moraš, toda, ne obupaj.

Življenje zna biti nenavadno s svojimi preobati, kar vsakdo izmed nas kdaj spozna. In marsikdo ne uspe, a bi lahko zmagal, če bi le potrpel. Ne predaj se, čeprav se ti napredek zdi počasen. Lahko, da boš uspel že z naslednjim poskusom.

Velikokrat je cilj bližje, kot se negotovemu in šibkemu človeku zdi. Pogosto se borec že preda, ko lahko pobral zmagovalni pokal bi, in šele, ko pade noč, prepozno spozna, kako blizu zlati kroni je že bil.

Uspeh je samo navzven obrnjeni neuspeh, siva niansa na oblakih dvoma, in nikoli ne moreš vedeti, kako blizu cilja že si; lahko, da si blizu, čeprav se zdi še tako daleč, zato se bori, ko si napaden najmočneje, kajti ravno takrat, ko stvari izgledajo najslabše, takrat ne smeš obupati. 

                                                                                              - John Greenleaf Whittier

Počasi umira, kdor ne spremeni življenja
Preberi še
Počasi umira, kdor ne spremeni življenja
Če jutri ne pride ...
Preberi še
Če jutri ne pride ...
Prenehajte čakati in začnite živeti
Preberi še
Prenehajte čakati in začnite živeti

Vir: ena od zgodb iz Čarobne knjige, avtorice Stashe

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413