Zadovoljna.si
Par v postelji - 5

Osebna rast in odnosi

Položaj, brez katerega si moški ne predstavljajo seksa in v katerem ...

J.V.
22. 12. 2017 13.55
5

... ženska vedno doživi orgazem. Gre namreč za položaj, ki njej omogoča nadzor nad hitrostjo in globino penetracije ter ji dovoljuje stimulacijo klitorisa ob telo moškega. Že veste, za katero seks pozo gre?

Ameriška seksualna terapevtka Lori Buckley parom priporoča položaj, pri katerem je ženska zgoraj. Po njenem mnenju je to poza, v kateri bo ženska vedno doživela orgazem. 

Ta ji namreč omogoča nadzor nad hitrostjo in globino penetracije ter ji dovoljuje stimulacijo klitorisa ob telo moškega. Dejstvo je, da večina žensk potrebuje direktno draženje klitorisa, da bi doživele orgazem, zaradi česar je ta poza po mnenju spolne terapevtke niti večina moških. Razlogov, zakaj ga obožujejo, je več. Poleg tega, da imajo lep razgled na njeno oprsje in je njena zadnjica v dosegu rok, lahko, ko je ona zgoraj, le ležijo in uživajo. Ona je namreč tista, ki ima nadzor nad hitrostjo gibanja. Številnim moškim je všeč tudi to, da se v tem položaju lahko ves čas gledata v oči.

Par v postelji - 6
Par v postelji - 6FOTO: Thinkstock

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493