Zadovoljna.si
Žalostna ženska

Osebna rast in odnosi

Potrebujete pomoč psihoterapevtke? Pošljite ji vprašanje!

J.V.
30. 01. 2019 13.08
0

Vsi se v svojem življenju srečujemo s težavami in pogosto ne vemo, na koga bi se z njimi obrnili. Nasveti prijateljev so ponavadi dobronamerni in v veliko pomoč pri premagovanju stisk, a včasih preprosto niso dovolj, da bi svoje težave z njihovo pomočjo, tudi dejansko rešile. Zato se po novem bralke portala zadovoljna.si s svojimi vprašanji in dilemami lahko obrnete na izkustveno družinsko terapevtko in psihoterapevtko, ki bo odgovarjala na vprašanja.

Tina Korošec, socialna pedagoginja, Geštalt izkustvena družinska terapevtka in psihoterapevtka.
Tina Korošec, socialna pedagoginja, Geštalt izkustvena družinska terapevtka in psihoterapevtka. FOTO:

Se soočate s težavami v odnosih (pri navezovanju stikov, ohranjanjem odnosov, občutki osamljenosti, težave s partnerjem, starši, otroci, ...) ali pri sprejemanju pomembnih življenjskih odločitvah? Potrebujete nasvet glede svojega psihološkega in tudi fizičnega počutja (kot so občutki tesnobe, depresije, anksioznosti, občuek praznine, ponavljajoče se fizične težave, impulzivnosti, nezaupljvosti, strahovi ...) ali pa se trenutno soočate težkimi življenskimi situacijami, kot so bolezen ali izguba ljubljene osebe, travmatična izkušnja ali zloraba, težave z zanositvijo ... 

Na vse to in mnoga druga vprašanja, ki so vezana na težave, s katerimi se srečujete v osebnem ali profesionalnem življenju in imajo negativen vpliv na vaše psihološko (in fizično) počutje, bo odgovarjala socialna pedagoginja, geštalt izkustvena družinska terapevtka in psihoterapevtka Tina Korošec.

Pri zastavljanju vprašanj poskušajte čim bolj konkretno opisati svoj problem in okoliščine, v katerih se je pojavil ali se pojavlja (torej, kaj je za vas težava ter kdaj in na kakšen način se ta težava pojavlja). Bodite pa tudi čim bolj natančne pri postavljanju vašega vprašanja, torej kaj vas v zvezi s to težavo vas zanima.

Pri tem imejte v mislih, da bodo odgovori na vprašanja objavljeni na spletu, da bodo lahko na voljo tudi drugim bralcem, ki se soočajo s podobno težavo. Zato se ne podpisujte z imenom in priimkom oz. ne razkrivajte drugih osebnih podatkov, če želite ostati anonimni.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399