Zadovoljna.si
Ljubi svoje telo.

Mesec dobrega počutja

Biti ženska je nekaj najlepšega, kar nam je dala mati narava

V.H.
16. 03. 2021 07.36
0

Biti ženska je nekaj najlepšega, kar nam je dala mati narava, če znamo v tem tudi iskreno uživati. A mnoge svojo ženstvenost zanikajo, da bi se počutile močnejše, a se le odmikajo od svoje prirojene moči. Ženstvenost ni vaša šibkost, ampak dodana vrednost, in danes ste tudi kot ženstvene ženske lahko vse, kar si želite biti, uspešne, poročene, materinske, svobodne ...

Ženstvena je lahko gospodinja, ženstvena je lahko ženska, ki ure in ure preživi v službi, ženstvena je lahko mamica, ki skrbi za svoje otroke, ženstvena je lahko prav vsaka ženska, ki se sprejema in si to dovoli. Danes ni treba igrati drugih vlog ali jih posnemati, da bi se povzpele v zasebnem ali poslovnem svetu. Lepo je biti ženska in še lepše je biti ženstvena ženska. In te odlikujejo lastnosti, zaradi katerih so samo še bolj izjemne, neustavljive in privlačne.

4 stvari, ki si jih samozavestna ženska ne bo dovolila
Preberi še
4 stvari, ki si jih samozavestna ženska ne bo dovolila

Kakšne so ženstvene ženske?

Določene lastnosti, vedenje in vloge se sicer lahko razlikujejo od ženske do ženske, a vseeno obstajajo značilnosti nežnejšega spola, ki označujejo "klasične" ženske. In te nikoli ne bodo odšle iz mode, saj so to ženstvene ženske. 

Nežne in prijazne

S svojo nežnostjo in prijaznostjo si na stežaj odpirajo vrata, saj njihova lepa beseda vedno lepo mesto najde. V njihovi družbi je prijetno, saj s svojo milino očarajo vse okoli sebe.

Razumevajoče in sočutne

Razumevanje in sočutje jim pomagata razumeti ne samo svet okrog sebe, ampak tudi druge ljudi. V jok jih bodo spravile stiske šibkejših, pa tudi žalostni filmi ali knjige. Še več, zaradi svoje občutljivosti čutijo močneje, zato ne pravijo brez razloga, da nekatere ženske v sebi poleg empatije skrivajo tudi močno intuicijo, one jo zagotovo imajo.

6 lastnosti, ki jih imajo vse močne ženske
Preberi še
6 lastnosti, ki jih imajo vse močne ženske

Skrbne in ljubeče

Za svoje bližnje so pripravljene narediti marsikaj, med drugim jih razvajati s svojo skrbnostjo, nego in pozornostjo. To so ženske, ki napolnijo vsak dom z ljubeznijo in toplino. Gospodinjska dela jim niso odveč, a si nikoli ne naložijo preveč. Svoj dom urejajo, ker si želijo imeti lepo, in ne ker morajo.

Zapeljive in senzualne

V svoji koži se dobro počutijo, se zavedajo svoje seksualnosti in ljubijo svojo senzualnost. Z ženskimi kosi oblačil rade poudarjajo svoje zapeljive obline. Izžarevajo samozavest, zaradi katere vzbujajo pozornost, kjer koli se pojavijo. Iz ljubezni do sebe so ponosne na svoje telo, tudi če ni popolno.

Torej, zakaj se ne bi prepustile svoji ženstveni plati in v njej tudi uživale. 

Ženska, bodi kraljica!
Preberi še
Ženska, bodi kraljica!
Danes si svobodna v svojih željah.
Danes si svobodna v svojih željah. FOTO: Dreamstime

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493