Zadovoljna.si
Zaljubljen par

Seks

Ženske, starejše od 30 let, to počnejo pogosteje

B.R.
13. 09. 2020 08.46
0

Več kot polovica žensk v starosti 20 let bi s seksom počakala na tretji zmenek, skoraj tretjina starejših od 30 let pa se strinja, da po prvem ali drugem zmenku nimajo težav ob povabilu v posteljo.

Tretjina žensk, starejših od 30 let, je priznala, nima težav privoliti v seks po prvem zmenku, medtem ko ženske pri svojih 20 raje počakajo, je pokazala raziskava britanskega portala datewithmate.com, ki je zajemala 1171 samskih žensk. 12 odstotkov žensk, starih med 24 in 27 let, bi sicer privolilo v seks po prvem zmenku, več kot 53 odstotkov pa bi raje čakale na tretji zmenek. Ženske, starejše od 30 let, pa so priznale, da niso čakale na tretji zmenek.

Tri četrtine vprašanih meni, da je seks zelo pomemben del zveze, 86 odstotkov jih priznava tudi, da jim iskanje partnerja na spletu daje upanje, da bodo kmalu spoznale življenjskega partnerja. Skoraj 46 odstotkov žensk je po spletu iskalo sorodno dušo, je še potrdila raziskava.

Kdaj je seks brez obveznosti slaba odločitev?
Preberi še
Kdaj je seks brez obveznosti slaba odločitev?

"Ali boste spali z nekom na prvem zmenku, je popolnoma odvisno od vas, gre za individualno odločitev. Vsak od nas ima svoje mnenje o tem, vendar ne pozabite na zaščito," je po objavi raziskave poudaril Luke Pomaro, ustanovitelj portala, ki je naredil raziskavo.

Tretjina žensk, starejših od 30 let, je priznala, nima težav privoliti v seks po prvem zmenku.
Tretjina žensk, starejših od 30 let, je priznala, nima težav privoliti v seks po prvem zmenku.FOTO: iStock

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375