Zadovoljna.si
Včasih je poželenje lahko močnejše od našega razuma.

Seks

Preprost trik, ki bo začinil vaše spolno življenje

Zadovoljna.si
07. 11. 2023 05.00
0

Vsak odnos ima svoje skrivnosti in trike, ki mu dajejo tisto posebno iskrico. Eden od teh trikov je povezan s spuščanjem zvokov med spolnim odnosom. Ali ste vedeli, da stokanje in drugi zvoki lahko pozitivno vplivajo na vaše spolno življenje?

Profesorica človeške spolnosti na Univerzi v New Yorku, dr. Zhana Vrangalova, je razkrila, da spuščanje zvokov med spolnim odnosom ni naključno ali nepomembno. Na splošno naj bi se zvoki med spolnim odnosom pojavili zato, ker si želimo, da naš partner ve, da se imamo lepo. Zvoki lahko torej na naš odnos delujejo zelo pozitivno, saj nam omogočajo izražanje zadovoljstva in želja.

Neka študija je celo pokazala, da ljudje, ki stokajo med seksom, pogosto doživijo boljši seks. To kaže, da lahko zvoki spolnosti pomagajo premostiti ovire in nas naredijo bolj samozavestne ter zadovoljne v postelji.

Zakaj bi morali vedno jesti pred seksom?
Preberi še
Zakaj bi morali vedno jesti pred seksom?

Kako izkoristiti zvoke za izboljšanje seksa?

Zvoki, ki jih spuščate med spolnim odnosom, lahko izboljšajo vaš seks na več načinov. Lahko služijo kot indikator, ki vam pomaga ugotoviti, kaj vašemu partnerju prija in ob katerih vaših potezah ne uživa preveč. Tako lahko postanete boljši ljubimec oz. ljubimka, saj se lahko bolje prilagajate partnerjevim željam.

Pomembno je tudi razumeti, da vsako stokanje ni enako. Lahko je pristen izraz užitka, medtem ko včasih morda služi le za pretvarjanje. Za boljši seks je ključno biti iskren do sebe in do svojega partnerja glede tega, kaj vas resnično vzburja. Le tako bosta s partnerjem lahko skupaj prišla do vrhunca.

Kako izkoristiti zvoke za izboljšanje seksa?
Kako izkoristiti zvoke za izboljšanje seksa?FOTO: Dreametime

Zvoki v postelji so torej lahko močno orodje za izražanje užitka in povečanje intimnosti med partnerjema. Če želite popestriti svoje spolno življenje, bodite odprti do spuščanja zvokov med seksom, saj lahko to privede do bolj zadovoljujočih trenutkov v vašem odnosu. 

Ne bojte se biti glasni in izraziti svoje želje, saj bodo glasni zvoki brez dvoma pripomogli k temu, da boste bolje razumeli tako sebe kot svojega partnerja, rezultat pa bo obema prinesel več užitka

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Spuščanje zvokov lahko izboljša vaš odnos.
Spuščanje zvokov lahko izboljša vaš odnos.FOTO: iStock
Zato bi morale vsako noč spati popolnoma gole
Preberi še
Zato bi morale vsako noč spati popolnoma gole
Poze v seksu, ki so najbolj primerne za ženske v menopavzi
Preberi še
Poze v seksu, ki so najbolj primerne za ženske v menopavzi

Vir: glossy.espreso.co.rs, thesun.co.uk

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493