Zadovoljna.si
Par v postelji - 6

Osebna rast in odnosi

Šokirani boste, koliko afer se zgodi na službenih zabavah

Zadovoljna.si
15. 12. 2017 09.41
42

Podatki, koliko sodelavcev se dejansko 'spentlja' na službenih zabavah, marsikomu zdeli zanimivi. Službene afere so namreč veliko bolj pogoste, kot ste mislili!

Par v postelji - 4
Par v postelji - 4 FOTO: Profimedia

Predvsem december je čas zabav, med katerimi so seveda tudi vsakoletne službene zabave, na katerih se s sodelavci zavrtimo na Belo snežinko in nazdravimo s šampanjcem. In še marsičim drugim, kar je verjetno tudi eden izmed glavnih razlogov, zakaj se toliko ljudi 'spentlja' na sindikalnih zabavah.

Kar 40% sodelujočih priznalo, da so se na službeni zabavi zapletli s sodelavcem ali sodelavko!

Sodeč po rezultatih ankete, ki so jo opravili pri LELO, je kar 40% sodelujočih priznalo, da so se na službeni zabavi zapletli s sodelavcem ali sodelavko, kar 53% pa bi jih to ponovilo. Na podlagi ankete so izdelali tudi profil najbolj živahnega sodelavca, ki se bo na službeni zabavi najbolj verjetno zapletel v afero. To je moški star med 31-40 let, dela v prodaji in je v dolgoletni zvezi.

Anketa je bila izvedena v 22 državah sveta, vključno s Severno Ameriko, Avstralijo, Evropo in Južno Ameriko, razkrila pa je tudi marsikaj drugega. Med drugim tudi to, da so ljudje rojeni v znamenju device glavni akterju na službenih zabavah, saj se jih kar 12,5% na službeni zabavi spusti v afero. 

Več kot polovica sodelujočih (52%) je pojasnilo svojo avanturo, kot posledico privlačnosti s sodelavcem, ki je obstaja že prej. Medtem pa jih 31% ne more pojasniti, zakaj je do tega prišlo - enostavno se je zgodilo. Najmanj presenetljiv je podatek, da je bil v 78% primerov vključen alkohol, 69% pa jih je dodalo, da je drugi dal pobudo za seks. Najbolj zaskrbljujoče pri vsem tem pa je to, da je 63% vprašanih dejalo, da niso uporabili kondoma, čeprav jih je 55% dejalo, da ga sicer uporabljajo. 

službena zabava
službena zabavaFOTO: iStockphoto


 

KOMENTARJI (42)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493