Zadovoljna.si
Seks, par, seksi

Osebna rast in odnosi

Tega na družbenih omrežjih nikar ne delite

A.K
24. 01. 2021 06.00
1

Vsi vemo, kako zelo tanka je meja, ki deli primerne objave od neprimernih. Družbena omrežja so spolzek poligon in mimogrede se zgodi, da nehote presežemo meje dobrega okusa in zasebnosti - sploh ko se objave dotikajo intimnega življenja. Seveda ima vsak par svoje standarde in pravila, a vseeno obstajajo vsebine, ki absolutno niso primerne za delitev z javnostjo.

1. Čustveni izlivi in srčne izpovedi

Zavedati se morate, da niso vsem všeč ljubezenski izlivi čustev na družbenih omrežjih. Pri tem gre lahko za vajine ’sladke’ fotografije, misli, v katerih izpoveste svojo ljubezen ali pa čustva, ki jih gojite do njega. Nekaterim to deluje rahlo patetično, drugim simpatično, zato je dobro, da vseeno preverite, kje je meja, ki jo bosta upoštevala pri razkrivanju vajine ljubezni javnosti. Tega se seveda tudi držita.

2. Bodite pozorni na primernost objave

Kljub temu, da se vam vaš dragi zdi neskončno seksi in bi radi to nemudoma pokazali svetu, raje stopite korak nazaj. Če vam je poslal fotografijo, s katero vas želi malce podražiti ali pokazati, kaj vas čaka zvečer, je to namenjeno samo vam in ne javnosti ali vašim prijateljicam. Upoštevajte to. Torej, fotografije v vročih spodnjicah, njegov izklesan trebuh ali še kaj bolj vročega, so prizori samo za vaše oči. Nenazadnje nikoli ne veste, kdaj postanejo te fotografije nehote javne.

Triki za popolno Instagramovo fotografijo
Preberi še
Triki za popolno Instagramovo fotografijo
Vse za všečke in potrditev?
Vse za všečke in potrditev? FOTO: iStock

3. Ohranjajte spoštovanje

Vsak par ima kakšen ritual ali pa smešna imena, s katerimi se imenujeta ali kličeta za štirimi stenami. Moj sladki terminatorček, moj miškec piškec, moj smisel življenja, moj hrusti … so vzdevki, ki so del vajine zasebnosti in nikakor ne sodijo na družbena omrežja. S tem lahko nehote ponižate in osramotite drugega, saj izpostavite njegovo zasebnost in ga naredite ranljivega. So stvari, ki se jih ne deli in ta je zagotovo del njih.

4. Oh, kako vroče

Podobno kot smo omenili že pri primernosti objav, je tu treba še posebej poudariti, da nikakor ne delita fotografij, na katerih je vaš dragi popolnoma gol ali sta gola celo oba. S tem ne kršita le pravil družbenih omrežij, pač pa močno presežeta meje dobrega okusa. Si res želite razkriti o vama čisto vse? Tudi če vas srbijo prsti in želite najboljši prijateljici pokazati, kakšen 'kerlc' je vaš dragi, STOP! Ne počnite tega, saj se lahko konča slabo, tudi z razhodom.

Kaj je v resnici ljubezen?
Preberi še
Kaj je v resnici ljubezen?

5. Ne pritožujte se in ne bentite

Tudi če sta trenutno v težavnem obdobju ali pa vas je blazno razjezil, ne delite svojega gneva na družbenih omrežjih. Ne pritožujte se nad njim, ne izpostavljajte vajinih ljubezenskih kriz in njegovih lastnosti, ki vas motijo. To so stvari, ki jih je v odnosu treba reševati med štirimi stenami oziroma osebno in ne tako, da bo zanje vedelo pol Slovenije. Razumljivo je, da ste jezni, a če boste jezo izlili na zid Facebooka, vam ne bo nič lažje. Rešujte tam, kjer je težava nastala.

Četudi bi v tem trenutku najraje objeli svet od veselja, ker imate najboljšega partnerja na svetu, naj bo to, kar čutita, samo vajino.
Četudi bi v tem trenutku najraje objeli svet od veselja, ker imate najboljšega partnerja na svetu, naj bo to, kar čutita, samo vajino.FOTO: iStock

Deljenje zasebnosti je stvar vsakega posameznika, zato je potreben dogovor, kaj vama še ustreza in kaj je tisto, česar abosolutno ne želita deliti z drugimi. Tako kot obstaja seznam, česa ne deliti, pa so tudi tiste vsebine, ki jih nekateri pari radi pokažejo drugim. Seveda je odločitev samo vajina, izpostavljamo le nekaj predlogov:

- objava, v kateri pokažete presenečenje, ki vam ga je pripravil,

- objava, v kateri se mu zahvalite za vse, kar je storil za vas,

- objava, v kateri mu ob novem izzivu zaželite vse dobro,

- objava fotografije, s katero pokažeta, kje trenutno uživata ...

Ta poza na Instagramu je nov trend!
Preberi še
Ta poza na Instagramu je nov trend!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493