Zadovoljna.si
Zaljubljen par v postelji - 3

Osebna rast in odnosi

To je moški, ki ga Slovenke najpogosteje izberejo za ljubimca!

Zadovoljna.si
01. 04. 2019 07.55
9

Čeprav so okusi različni in nekatere ženske privlačijo temni moški, druge pa prisegajo na svetlolasce, kot vse kaže, obstaja ena lastnost, ki jo pri nasprotnem spolu išče kar polovica Slovenk,

Potem ko je nedavna raziskava, v kateri so sodelovale samske ženske, stare do 69 let, razkrila, da so najboljši ljubimci tisti moški, ki imajo smisel za humor, smo se odločili narediti raziskavo, na kakšne moške najpogosteje 'padajo' Slovenke. 

Sramežljivi zvezdnik navdušil z izklesano postavo
Preberi še
Sramežljivi zvezdnik navdušil z izklesano postavo

V anketi je sodelovalo 864 bralk, ki so morale odgovoriti na vprašanje, kaj jim je najbolj všeč pri moških. Od tega jih je 48 % dejalo, da jih najbolj privlačijo moški s smislom za humor, kar je le še en dokaz, da je to ena najpomembnejših značajskih lastnosti. Obenem je tudi dober pokazatelj spolnih veščin, predvsem zaradi tega, ker naj bi bili moški s smislom za humor v postelji bolj sproščeni, kar je dobro za komunikacijo med partnerjema ter posledično tudi dober seks.

23 % jih pravi, da so jim najbolj všeč moški z dobrim avtom in debelo denarnico, 23 % je najpomembnejši lep nasmeh, le 6 % pa jih prisega na izklesano telo, podatek, ki bo verjetno marsikoga presenetil. 

anketa
anketaFOTO:

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413