Zadovoljna.si
orgazem

Seks

To so ženske, ki najbolj uživajo v spolnosti!

J.V.
19. 01. 2018 13.58
16

Nedavna raziskava je razkrila, da imajo ženske, ki najbolj uživajo v spolnosti, rdeče lase. Ne le, da je njihovo spolno življenje bolj aktivno, imele naj bi tudi več spolnih partnerjem in več izkušenj z eksperimentiranjem v postelji. Raziskava je dokazala, da so ognjevite rdečelaske res ognjevite!

orgazem
orgazemFOTO: iStockphoto

V raziskavi, ki so jo izvedli na univerzi v Hamburgu so sodelovale ženske vseh barv las, z njo pa so raziskovalci želeli ugotoviti, ali barva las vpliva na to, kako pestro je njihovo spolno življenje in za najbolj divje med rjuhami, so se izkazale ženske s rdečimi lasmi. »Spolno življenje rdečelask je bilo očitno bolj aktivno od žensk z drugimi barvami las,« je dejal vodja raziskave Werner Mabermehl.

Zapeljiva rdečelaska - 1
Zapeljiva rdečelaska - 1 FOTO: iStock

»Veste, tudi ženske, ki svoje lase barvajo na rdečo, si v resnici želijo poslati sporočilo, da iščejo partnerja. Tudi že vezane ženske z barvanjem na rdečo svojemu partnerju sporočajo, da so nezadovoljne in da iščejo nekaj boljšega,« je še dodal Mabermehl. »Rdečelasi ljudje privabljajo pozornost, malo jih je in ta ognjevita barva sporoča, da so mladostni in plodnosi,« je njegovo izjavo pojasnil dr. Scott Barry Kaufman za Psyhology Today.

V družbi vedno obstaja večje zanimanje za rdečelaske, o tem priča tudi zgodovina. Dober primer tega je tudi Botticellijeva rdečelasa Venera. Dr. Jonathan Rees z univerze v Edinburghu verjame, da je genetski rdeči gen MC1R bil tako uspešen zaradi spolne selekcije in trdi, da so se prve rdečelaske začele pojavljati pred približno 50 tisoč leti, gen pa se je neverjetno hitro razširil. Rees verjame, da je to zato, ker so se ljudje želeli družiti z rdečelaskami.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493