Zadovoljna.si
Zdaj imate odlično priložnost, da se naučite učinkovitih tehnik samoobrambe.

Varna in Zadovoljna

Potegujte se za brezplačen tečaj samoobrambe

Ni.Š.
20. 06. 2024 11.35
0

Draga dekleta in žene. Ste se kdaj znašle v situaciji, ko ste se v javnosti počutile negotove ali ogrožene? Vaše izkušnje in občutki so za nas zelo dragoceni in pomembni. Z vašo pomočjo želimo bolje razumeti, kako se ženske počutijo v naši družbi in kaj lahko storimo, da povečamo občutek varnosti. Pozivamo vas, da z nami delite svojo izkušnjo, prav tako se lahko potegujete za brezplačno udeležbo na tečaju samoobrambe.

Vas je strah večernega sprehoda? Se počutite neprijetno, ko ste v množici? Kako poskrbite za svojo varnost? Je tudi v vaši torbici solzivec? Morda pa tega ne potrebujete, ker se v javnosti počutite varno. Še kako si želimo, da bi bilo takšnih izkušenj največ, a prvi stik z našimi bralkami na terenu, ko smo se lotili načrtovanja in priprave našega posebnega projekta Varna in zadovoljna, je pokazal, da je nelagodja in strahu med dekleti vedno več. Tudi številke glede obravnave kaznivih dejanj nasilništva nad ženskami so zaskrbljujoče, saj je teh dejanj z leti več.

Razkrivamo podatke Policije: ali so ženske v Sloveniji varne?
Preberi še
Razkrivamo podatke Policije: ali so ženske v Sloveniji varne?

Ste nasilje občutile tudi na svoji koži? Delite z nami svojo zgodbo. Pišite nam o svojih izkušnjah in občutkih glede varnosti v različnih situacijah (na poti domov, v javnem prevozu, na delovnem mestu, zabavi ipd.). Vaša zgodba, ki nam jo lahko posredujete preko spodnjega obrazca, bo ostala anonimna, to vam zagotavljamo. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vaše mnenje šteje. Želimo slišati vaše prave občutke in izkušnje, saj le tako lahko ustvarimo boljše in varnejše okolje za vse. 

Zdaj imate odlično priložnost, da se naučite učinkovitih tehnik samoobrambe.
Zdaj imate odlično priložnost, da se naučite učinkovitih tehnik samoobrambe.FOTO: Shutterstock

Podelili bomo tri brezplačne tečaje samoobrambe

Med vsemi ženskami, ki se boste potegovale za brezplačen tečaj samoobrambe, bomo izžrebali tri, ki jim bomo omogočili udeležbo na tečaju, ki ga izvajajo v klubu Scorpion gym na obrobju Novega mesta. Trenerja in pa sam potek samoobrambe bomo podrobneje predstavili naslednji teden, zato vabljeni k branju in ogledu naših prispevkov.

Varna in zadovoljna - pasica

Plus za vas: Z udeležbo na tečaju samoobrambe se boste naučile praktičnih tehnik in strategij za zaščito ter povečale svojo samozavest v vsakdanjem življenju. 

Plus za vse: Vaša zgodba bo pripomogla k boljšemu razumevanju in izboljšanju varnosti za vse ženske. Vaša izkušnja pa lahko pomaga drugim, da se počutijo manj same v svojih izzivih.

Najlepša hvala za vašo pripravljenost deliti svoje izkušnje. Skupaj lahko ustvarimo bolj varno in podporno okolje za vse, kar je namen projekta Varna in zadovoljna!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Samoobramba
SamoobrambaFOTO: Shutterstock

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493