Zadovoljna.si
Mož

Osebna rast in odnosi

Zapustil jo je zaradi mlajše ženske, 1 leto kasneje pa odkril resnico

J.V.
29. 12. 2017 10.44
22

Razlogov, zakaj se par po letih zakona odloči za ločitev, je veliko. Morda so to različne življenjske želje, finančne težave, varanje, pomanjkanje zaupanja in ljubezni .... Lahko pa tudi zaradi tega, kako je partner videti po letih družinskega življenja. Pogosto se namreč zgodi, da ženske zaradi skrbi za družino in številnih obveznosti pozabijo nase, moški pa se začnejo obračati za mlajšimi in bolj privlačnimi ženskami.

Mož
MožFOTO: iStock

Namesto da bi spoznali, da so temni kolobarji, neobrite noge in mastni lasje posledica utrujenosti in pomanjkanja časa, številni moški mislijo, da je njihova partnerica enostavno postala preveč lena, da bi se uredila in da ji je postalo vseeno, kako je videti. Toda videz z leti zbledi in notranjost je tisto, kar šteje. A tega se marsikdo ne zaveda. 

Marsikdo ne razume, da je lepota minljiva. Tega se je naučil tudi moški, ki je ženo, mater svojih otrok, zapustil, da bi bil s precej mlajšo in privlačnejšo žensko. Eno leto po razhodu je svojo bivšo ženo srečal na ulici in spoznal, da je naredil največjo napako v življenju. Ljubezen življenja je zamenjal za minljivo lepoto z drugo žensko. 

Nekoč mu je pomenila največ v življenju, on pa je bil tako neumen, da jo je izpustil. Ni se zavedal, kako veliko napako je naredil in da je bil videz njegove žene posledica njene predanosti družini in sreči njunih otrok. Ni bilo zato, ker je obupala sama nad sabo ali zakonom, kot je sprva mislil. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478