Zadovoljna.si
Ženska telovadi-2

Šport

Tako je svojo postavo izoblikovalo že več kot 50 tisoč Slovenk

S.V.
17. 05. 2023 11.21
0

Poletje je pred vrati in marsikatera že išče lahkotne poletne obleke in najlepše kopalke. Pred nami je namreč letni čas, ko ženske pripadnice lahko ponosno pokažemo več gole kože, pri tem pa je seveda najpomembneje to, da se v svojem telesu dobro počutimo. In dobra novica je, da če želite pred poletjem izgubiti še kakšen kilogramček, oblikovati svoje telo in poskrbeti za dobro počutje, še ni prepozno.

Lepa postava ne bo prišla sama od sebe. Žal tudi hitri pripravki in instant rešitve na dolgi rok ne delujejo. Če želimo preoblikovati svoje telo, izgubiti kilograme in poskrbeti za dobro počutje, je treba spremeniti življenjski slog v bolj aktivnega. Poleg telesne aktivnosti pa seveda veliko vlogo igra tudi prehrana. Ta naj bo uravnotežena, sestavljajo pa naj jo sveža sezonska živila. Kako bomo prilagodile svoje prehranske navade, pa je odvisno od zastavljenih ciljev. Če želimo izgubiti kilograme, bo treba paziti tudi na velikost obrokov in dnevni vnos kalorij. 

Nikoli ni prepozno za odločitev, da boste nekaj naredile zase. Četudi je do poletja le še dober mesec, lahko s pravimi koraki do takrat naredite že prve vidne spremembe. Seveda pa potem ne smete odnehati. Za vzdrževanje rezultatov je treba ves čas skrbeti, da smo dovolj fizično aktivne in da se zdravo prehranjujemo. 

Vadb je veliko, če vam je všeč energična aktivnost, kjer boste krepile moč in pridobivale kondicijo, je vadba s stepom prava izbira.
Vadb je veliko, če vam je všeč energična aktivnost, kjer boste krepile moč in pridobivale kondicijo, je vadba s stepom prava izbira.FOTO: iStock

Vadba, ki bo prinesla rezultate 

Vadb in programov je veliko, kar je super, saj lahko izberemo tistega, ki nam najbolj ustreza. Če vam bo vadba všeč, boste imele motivacijo za vztrajanje in to bo zagotovo prineslo rezultate. Na voljo so programi za začetnike in napredne vadbe, programi z vajami za moč, skupinski ali individualni treningi, vadbe, ki vključujejo plesne korake, joga in številni drugi. Med njimi bo vsaka našla nekaj zase in kar bo z veseljem tudi izvajala. 

Če iščete program, ki vam bo na enem mestu ponudil različne programe, skupinsko motivacijo in okusne recepte za prehrano, je Fit akademija prava izbira. Program, nad katerim so navdušene številne Slovenke, je zasnovala priljubljena osebna trenerka Patricia Pangeršič. Že več kot 50.000 osebam je pomagala izboljšati življenje, spremeniti postavo in prehranske navade.

Še pred poletjem naredite nekaj zase, za svoje telo in dobro počutje.
Še pred poletjem naredite nekaj zase, za svoje telo in dobro počutje. FOTO: Arhiv naročnika

Do poletja bomo fit!

Fit akademija 10 je predpoletna različica programa, ki velja za enega izmed najbolj priljubljenih. To je namreč zadnja priložnost, da še pred poletjem naredimo nekaj za svoje telo in boljše počutje ter pridobimo večjo samozavest. Najlažje je začeti takrat, ko je prisotna skupinska motivacija, zato se pridruži skupnosti, s katero boš v ponedeljek, 29. 5. 2023, začela izvajati program Fit akademije 10. A brez skrbi, če ne moreš začeti istočasno kot vsi ostali, se vseeno prijavi, saj ti vse vsebine ostanejo za vedno in program lahko opraviš tudi kadar koli kasneje! 

Novosti akademije 

Jubilejna deseta obletnica akademije prinaša kar nekaj novosti. Prva je ta, da bo program potekal 6 tednov in ne le 4 tedne, kot je bilo do sedaj. To pomeni, da boste 6 tednov deležne super motivacije, podpore pri doseganju ciljev, več kot 80 receptov za uravnotežene obroke in dostopale do popolnoma novih vsebin. Patricia je s svojo ekipo pripravila dva nova programa. Fit Step, ki je energična vadba s stepom, pri kateri gre za preplet kardio blokov in krepilnih vaj. Tvoje telo se bo lepo oblikovalo, tvoja splošna telesna pripravljenost bo veliko boljša, prav tako pa boš izboljšala tudi svojo koordinacijo in se zraven zabavala. Novost je tudi Fit Pump, ki s kombinacijo vaj z utežmi in lastno težo poskrbi za čim hitrejšo pot do čvrstega telesa.

Fit akademija je lahko odlična priložnost, da se boš poleti v svoji koži počutila super, se samozavestno pokazala v svojih najljubših kopalkah in v oprijetih oblekah navduševala na večernih zabavah, zato ne odlašaj s prijavo in se za spremembo odloči že danes.  

Sponzorirana vsebina 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375