Zadovoljna.si
15. dm tek za ženske-1

Šport

Navdušil je skoraj 6 tisoč Slovenk

Zadovoljna.si
2021-09-07 09:42
0

Minula sobota je bila po letu in pol znova rezervirana za največji ženski tekaški praznik pri nas. 15. tradicionalni dm tek za ženske je h gibanju spodbudil skoraj šest tisoč navdušenih tekačic iz vse Slovenije, od tega se jih je veliko odločilo za tek prek mobilne aplikacije. Na športno obarvanem dogodku so tudi letos za dobro energijo poskrbeli Čuki, manjkale pa niso niti priljubljene slovenske influencerke, med njimi Petra Parovel, Kaja Casar in Manca Šepetavc.

Ob upoštevanju varnostnih ukrepov je v soboto v parku Tivoli prekipevalo od pozitivne energije in navdušenja, da se je po dobrem letu premora vrnil jubilejni dm tek za ženske, ki je tudi tokrat minil v znamenju športnega duha in ženskega druženja. Medtem ko je skupina Čuki poskrbela za bodritev vseh udeleženk z dobro glasbo, sta za dodatno motivacijo poskrbela tudi povezovalca programa Klemen Bunderla in Klemen Bučan. 

"Z največjim veseljem smo znova prišli narekovat tempo našim tekačicam. Vedno znova me navdušuje pozitivna energija, ki jo je čutiti med vsemi ljubiteljicami teka in tega vseslovenskega tekaškega praznika," je povedal glasbenik Jože Potrebuješ. 

Park Tivoli je v živahno modro obarvalo več kot 2500 udeleženk, več kot tri tisoč pa se jih je letos odločilo tudi za tek prek mobilne aplikacije, ki je bila letošnja novost in je omogočila aktivno udeležbo na teku tistim, ki niso iz Ljubljane in se niso mogle ali želele udeležiti samega dogodka v parku Tivoli. Namesto tega so v skupnem športnem duhu tekle drugod po Sloveniji. 

Tudi letos ste lahko izbirale med dvema progama – krajšo, ki je obsegala 5 kilometrov, in daljšo z 10 kilometri. Čeprav je dogodek letos potekal v prilagojeni obliki in v znamenju zagotavljanja varnosti vseh sodelujočih, to ni vplivalo na razpoloženje udeleženk in vzdušje na samem prizorišču. Znova ste dokazale, da dm tek za ženske, ki se mu je kot partner letos pridružil tudi spletni portal Zadovoljna.si, združuje generacije, dobro voljo in zdrav življenjski slog.

Sponzorirana vsebina

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 141