Zadovoljna.si
Ženska telovadi-2

Šport

5 vaj, ki jih lahko delate doma za raven trebuh

J.V.
29. 09. 2021 05.00
0

Medtem ko večina ženskih predstavnic med zimo povsem pozabi nase in se potem tik pred toplejšimi meseci v letu ure in ure poti v raznih fitnes centrih, kjer pospešeno izgublja kilograme, ki so se jim nabrali med zimo, vam mi svetujemo, da z vadbo pričnete že danes, in sicer s pomočjo vaj, ki jih za vas vsak teden pripravlja Petra Parovel. Tokrat razkriva 5 top vaj za izklesan trebuh!

Brez muje se še čevelj ne obuje, so govorile naše babice. Mi pa dodajamo: bodite vztrajne, uživajte pestro in raznoliko hrano ter redno telovadite. To lahko počnete tudi doma s pomočjo vadb, ki jih za vas vsak teden pripravlja priljubljena influencerka in osebna trenerka Petra Parovel. Ta teden se bomo osredotočili na trebuh, del telesa, ki nam največkrat povzroča preglavice. Ste vedele, da so vaše trebušne mišice sestavljene iz štirih plasti? To pomeni, da morate za izklesan in čvrst trebuh izvajati vaje, ki se osredotočajo na vsako skupino mišic. 

Petra tokrat predstavlja pet vaj, ki jih dodajte v svoj trening in jih izvajajte 1 minuto, celotni sklop vaj pa ponovite od 3- do 4-krat. Pri samem izvajanju vaj pa bodite zelo pozorne na to, da jih izvajate pravilno in da ne obremenjujete križa. "Če vas boli križ, to pomeni, da se je trup sprostil in je vsa teža na križu," pojasnjuje Petra. 

S Petro bomo migale dva meseca, na Zadovoljna.si pa si boste lahko vsak teden ogledale nov videoposnetek z drugim sklopom vaj.

To so najboljše vaje za spodnji del telesa
Preberi še
To so najboljše vaje za spodnji del telesa
Petra Parovel: To so najboljše vaje za čvrsto zadnjico
Preberi še
Petra Parovel: To so najboljše vaje za čvrsto zadnjico

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375