Zadovoljna.si
Fitnes - 2

Šport

To so najboljše vaje za spodnji del telesa

J.V.
22. 09. 2021 08.05
0

Ta teden nadaljujemo z drugim sklopom vaj, ki ga je pripravila osebna trenerka Petra Parovel. Tokrat se bomo osredotočile na spodnji del telesa!

Prejšnji teden smo delale vaje za čvrsto in lepo oblikovano zadnjico, ta teden pa priljubljena influencerka, kineziologinja in osebna trenerka Petra Parovel predstavlja vaje, s katerimi bomo učvrstile in oblikovale spodnji del telesa - zadnjico, stegna in meča. Predstavila je pet vaj, ki so si med seboj sicer podobne, a vsaka izmed njih se osredotoča na določeno mišico. 

Izvajanja vaj se lahko lotite v domači dnevni sobi, vse kar tokrat potrebujete pa sta kuhinjski stol in podloga za vadbo. Petra priporoča, da vsako vajo delate eno minuto, sklop vaj pa ponovite petkrat. Trening naredite vsaj dvakrat na teden in če boste dosledne, bodo rezultati kmalu vidni. 

S Petro bomo migale prihodnja dva meseca, na Zadovoljna.si pa si boste lahko vsak teden ogledale nov videoposnetek z drugim sklopom vaj. 

Petra Parovel: To so najboljše vaje za čvrsto zadnjico
Preberi še
Petra Parovel: To so najboljše vaje za čvrsto zadnjico

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375