Zadovoljna.si
Fitnes - 5

Šport

Tri vrhunske vaje za intenziven 12-minutni trening

J.V.
13. 10. 2021 08.20
0

Če ste se tudi ve odločile, da letos ne boste čakale do maja, ampak boste za fit telo začele delati že zdaj, potem je dobro vedeti, katere vaje so po mnenju fitnes strokovnjakov najbolj učinkovite, zlasti kadar nimate veliko časa in si želite kratek, a kar se da intenziven trending. Osebna trenerka Petra Parovel ima zato tokrat za vas 3 vaje, za katere potrebujete le 12 minut!

Čeprav se v teh hladnih in turobnih dneh izogibate rekreaciji na prostem, na primer teku v naravi, to še ne pomeni, da se ne morete znojiti z vadbo doma. Vsakodnevno gibanje, tudi izvajanje različnih vaj, ki krepijo vaše telo, je trenutno še posebej pomembno. Osebna trenerka Petra Parovel vam tokrat predstavlja tri vaje, s katerimi boste razgibale celo telo in mu dale vedeti, da želite spremembo. In kar je najboljše, vse tri vaje so super izbira za dni, ko vam primanjkuje časa. 

Dejstvo je, da so dnevi kratki, veliko časa pa vam vzameta služba in skrb za najbližje, a kljub temu si lahko vzamete 20 do 30 minut časa na dan, da zbudite svoje mišice, raztegnete telo in ohranjate zdrav življenjski slog. Pri izvajanju vaj uporabite elastiko ali uteži, če želite povečati njihovo intenzivnost, vsem začetnicam pa Petra pokaže tudi lažjo obliko vaj.

S Petro bomo migale dva meseca, na Zadovoljna.si pa si boste lahko vsak teden ogledale nov videoposnetek z drugim sklopom vaj.

S temi vajami se boste znebile mlahavih rok
Preberi še
S temi vajami se boste znebile mlahavih rok
Petra Parovel: 5 top vaj za čvrsto zadnjico
Preberi še
Petra Parovel: 5 top vaj za čvrsto zadnjico
To so najboljše vaje za spodnji del telesa
Preberi še
To so najboljše vaje za spodnji del telesa
5 vaj, ki jih lahko delate doma za raven trebuh
Preberi še
5 vaj, ki jih lahko delate doma za raven trebuh

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375