Zadovoljna.si
Vadba

Šport

5 vaj, za katere ne potrebujete pripomočkov

J.V.
27. 10. 2021 08.48
0

Ko nam vreme ni naklonjeno, da bi lahko fizične aktivnosti izvajali na prostem, se lahko kar vaš dom spremeni v pravo fitnes telovadnico. Za to ne potrebujete nobenih posebnih pripomočkov, temveč le vaše telo. "Večkrat slišim izgovor, da ne morete trenirati doma, ker nimate pravih pripomočkov. Zato vam danes predstavljam 5 vaj, za katere jih ne potrebujete," pravi priljubljena vplivnica in osebna trenerka Petra Parovel.

V zadnjem letu in pol smo ugotovile, da je lahko zelo učinkovita tudi vadba doma, edina težava, s katero se pri tem sooča marsikatera, je dejstvo, da doma nimamo toliko športnih pripomočkov kot v fitnesu. Kar pa ni razlog, da doma ne bi morale trenirati. Osebna trenerka Petra Parovel predstavlja 5 vaj, za katere ne potrebujete nobenih pripomočkov. Serijo vaj ponovite 4-krat, vsako vajo izvajajte 40 sekund, med vajami pa si lahko vzamete čas za počitek. 

Pustite torej vse izgovore na strani, vse, kar potrebujete, so udobna oblačila, manjši dnevni prostor in po želji podloga za vadbo in stol. 

S Petro bomo migale dva meseca, na Zadovoljna.si pa si boste lahko vsak teden ogledale nov videoposnetek z drugim sklopom vaj.

NAGRADNA IGRA: Poteguj se za nov fitnes program Petre Parovel!
Preberi še
NAGRADNA IGRA: Poteguj se za nov fitnes program Petre Parovel!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399