Zadovoljna.si
Ženska telovadi

Šport

S temi vajami se boste znebile mlahavih rok

J.V.
06. 10. 2021 08.00
0

Za vse, ki ste se odločile, da ne boste čakale na poletje, da se spravite v formo in poskrbite za svojo postavo, smo skupaj s priljubljeno vplivnico in osebno trenerko Petro Parovel pripravili serijo vaj, s katerimi boste poskrbele za prav vse dele svojega telesa. Po vajah za zadnjico, trebuh in spodnji del telesa so danes na vrsti vaje za lepo oblikovane roke.

Čeprav delajo ženskam veliko večkrat preglavice trebušček, stegna in zadnjica, ne gre pozabiti niti na roke. Pomembno je namreč, da je vaše celotno telo aktivno in tako tudi skladno, čvrsto. 

Tako vam v tokratni seriji vaj osebna trenerka Petra Parovel predstavlja pet vaj za roke. Vsaka ženska si želi lepo oblikovanih rok brez viseče kože in odvečne maščobe. Tonus rok se lahko izboljša z redno telesno vadbo in s prilagojenimi vajami, na njihov videz pa seveda močno vpliva tudi zdrava in uravnotežena prehrana. 

Serijo vaj ponovite tolikokrat, kot vam dopušča čas, oziroma tolikokrat, kot zmorete, in nikar se ne bojte, z vajami se boste le znebile tistega mlahavega dela, nikakor pa ne boste videti mišičaste kot moški v fitnesu.

S Petro bomo migale dva meseca, na Zadovoljna.si pa si boste lahko vsak teden ogledale nov videoposnetek z drugim sklopom vaj.

Petra Parovel: 5 top vaj za čvrsto zadnjico
Preberi še
Petra Parovel: 5 top vaj za čvrsto zadnjico
5 vaj, ki jih lahko delate doma za raven trebuh
Preberi še
5 vaj, ki jih lahko delate doma za raven trebuh
To so najboljše vaje za spodnji del telesa
Preberi še
To so najboljše vaje za spodnji del telesa

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375