Zadovoljna.si
Liza Kregar

Šport

Vadba, nad katero se v teh dneh navdušuje vedno več Slovenk

J.V.
06. 04. 2020 08.57
0

Če še niste našle vadbe, ki bi vam v teh dneh najbolj ustrezala, se lahko pridružite tistim, ki jih je navdušil FTŽ! Gre za funkcionalni trening za ženske, ki ga vodi inštruktorica skupinske fitnes vadbe Liza Kregar. "Vadbe se je treba lotiti celostno. Ne moremo samo izvajati trebušnjakov in pričakovati, da bo trebuh čudežno izginil," opozarja in pojasnjuje, da je njen trening sestavljen iz ogrevalnega dela, glavnega dela ter raztezanja oziroma sproščanja.

"Po ogrevanju v glavnem delu razvijamo vzdržljivost, moč, koordinacijo, ravnotežje in stabilnost skozi serije vaj. Sledijo vaje za učvrstitev trebuha in zadnjice, na koncu pa še raztezne vaje in obvezno sproščanje," nam je zaupala Liza in pojasnila, da boste z vadbo pridobile na funkcionalnosti telesa v vsakdanjem življenju, ga oblikovale in se ob tem tudi sprostile. Vadba traja 45 minut in kar je najboljše, v teh dneh se ji lahko pridružite povsem brezplačno.

6 top vaj, s katerimi boste razgibale celo telo
Preberi še
6 top vaj, s katerimi boste razgibale celo telo

Njeni treningi namreč petkrat na teden potekajo v živo na njenem profilu na družbenem omrežju Facebook, in sicer ob 18. uri. "Poudarjam, da je vadba primerna za čisto vse, tako začetnike kot tiste malo bolj trenirane, saj si jo vsaka lahko prilagodi po svojih zmožnostih. Pokažem lažje in tudi težje izvedbe. Lahko se pridružite točno ob uri, posnetki pa bodo dostopni še vsaj 3 dni po treningu, tako da lahko nadoknadite tudi kasneje. Kar nekaj žensk trenira tudi skupaj s svojimi otroki in partnerji in se ob tem prav lepo zabavajo. Lepo vabljeni!"

Liza Kregar: Po eni strani smo nesamozavestne in kritične, po drugi strani pa za to ne bi nič naredile
Preberi še
Liza Kregar: Po eni strani smo nesamozavestne in kritične, po drugi strani pa za to ne bi nič naredile

 

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375