Zadovoljna.si
Ženska, ki telovadi

Šport in zdravje

'Must have' športni copati te pomladi vas bodo navdušili

V.H.
09. 03. 2020 11.48
0

Sodobna ženska si preprosto želi nekaj več in to na vseh področjih – kariernem, ljubezenskem, športnem in še in še. Kot ženski ji ni pomembno, da je najhitrejša, ampak da uživa v vsakem trenutku – tukaj in zdaj. Poiščite svoj osebni občutek zmage v malih ali velikih korakih, na kratkih ali na dolgih progah. Tek ni samo športna aktivnost, s katero lahko izgubite kalorije, ampak je pot do napredka in lastne preobrazbe. Obujte par popolnih tekaških copat in si povrnite energijo, s katero boste dosegle vse, kar si želite.

Zakaj se odločiti za tek?

Pomlad je idealen čas, saj prevladujejo toplejši dnevi, narava ozeleni,zakaj se ne bi prebudile tudi same? Odločite se za spremembo in osebni napredek. Določite nov pomen hitrosti in bodite hitrejše od izgovorov, pričakovanj in predsodkov. Iskreno se vprašajte, kaj je vaš osebni »Faster Than« in bodite boljše, kot ste bile mesec dni nazaj, boljše, kot ste bile včeraj. Prepustite se edinstveni »preobrazbeni« moči, ki jo lahko doživite med tekom.

Poiščite navdih

Poiščite svoj navdih v zgodbah športnih navdušencev, kot je tekačica Ellie Lacey, ki je po presaditvi jeter na tekmovanju World Transplant Games osvojila pet zlatih medalj in podrla tri svetovne rekorde. Ali,Kathrine Switzer, ki je kot prva ženska pretekla maraton. Med nami je ogromno najrazličnejših osebnih zmag, ki vam lahko služijo kot navdih. To je lahko mamica, ki v teku črpa moč za vse obveznosti na svojem urniku ali vaša sodelavka, ki se s tekom sprošča po službi in premika mejnike v svoji karieri. Postanite navdih tudi same in si izboljšajte svoj osebni uspeh na vseh področjih.

adidas ponuja popoln par tekaških copat za vse navdušenke nad tekom.
adidas ponuja popoln par tekaških copat za vse navdušenke nad tekom. FOTO: Arhiv naročnika

Prosti čas

Odklop od stresa in vsakdanjega načina življenja

Hitri življenjski tempo spodbuja življenje v slogu »vedno se mudi«. Sprostite se med tekom v naravi in umirite svoje misli. Ni boljše terapije, kot si po napornem delovniku obuti športne copate in se preprosto odklopiti od skrbi. Včasih je dovolj že deset minut na dan. Po želji in glede na svoje počutje stopnjujte in dodajajte, tako kilometre kot intenziteto. Na tak način boste sprostile vso negativno energijo, ki se je nabrala čez dan in vaše življenje bo takoj lepše.

Druženje

Nobena skrivnost ni, da ima tek izjemen vpliv, ne samo na vaše zdravje, ampak tudi na dobro počutje, saj gibanje sprošča endorfine oziroma hormone sreče. Delite pozitivne občutke s svojim partnerjem, prijateljico ali družino in se povežite med rekreacijo, s katero boste v prijetnem ozračju naredili še nekaj zase.

Med nami je ogromno najrazličnejših osebnih zmag, ki vam lahko služijo kot navdih.
Med nami je ogromno najrazličnejših osebnih zmag, ki vam lahko služijo kot navdih. FOTO: Arhiv naročnika

Kariera

Več ustvarjalnosti in najboljše ideje

Najboljše ideje se zgodijo spontano, same od sebe, običajno takrat, ko ste sproščene. Kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste si ure in ure belile glavo, ampak želenega rezultata ni bilo od nikoder? Namesto, da se obremenjujete, zakaj vam ne gre, se raje razbremenite, spočijte svoj um in se odpravite na tek. Med tekom boste spet našle svojo izgubljeno ustvarjalnost in sledil bo tudi vaš uspeh.

Osebni napredek

»Hitro ne pomeni le tekmovalnosti in zmogljivosti, pač pa osebni občutek napredka in lastne preobrazbe,« spodbuja adidas Running, ki s kampanjo »Faster than« predstavlja novo tekaško obdobje. V sklopu redefiniranja hitrega so v adidas Runningu izdelali vrsto novih tekaških copat, ki rekreativcem omogočajo doseganje osebnega napredka. adidas ponuja popoln par tekaških copat za vse navdušence nad tekom.

Poiščite svoj popoln par tekaških copat adidas

Lahkotni model SL20 ima vrhunski srednji podplat Lightstrike za eksplozivne gibe in vzdržljivost. Uveljavljen, a prenovljen model Ultraboost 20, zagotavlja največji možen povratek energije pri vsakem koraku, medtem ko je copat 4D 1.0 edinstveno oblikovan in ima ultra podporni 3D-tiskani sprednji podplat.

Najnovejši adidasovi modeli tekaških copat so od 27. februarja 2020 na voljo v trgovinah adidas shop in pri bolje založenih trgovcih s športno opremo.

Tek je tudi odlična oblika druženja.
Tek je tudi odlična oblika druženja.FOTO: Arhiv naročnika

Sponzorirana objava

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493