Zadovoljna.si
Jesenski plašč

Stilski nasvet

Čas je, da ga potegnete iz omare!

zadovoljna.si
21. 11. 2013 08.31
0

No, pa smo dočakale prve snežinke letošnje sezone. Za ene prelep trenutek, za druge prava katastrofa. Kakor koli že pa se bo v mrzlih dneh, ki sledijo, splačalo odeti v tople plašče, ki nas bodo varovali pred mrazom in snegom. A kakšnega izbrati, da bomo modne? Kakšni so trendi letošnje zime? Opaziti je velik dvoboj med temnino in sivino na eni strani in živahnimi barvami na drugi. Vaš izbor pa je med drugim odvisen od počutja in pogleda na svet.

Jesenski plašč
Jesenski plaščFOTO: Pinterest

Plašč ponavadi kupujemo za več sezon in zato je dobro, da res kupimo takega, ki nam je všeč, poleg tega pa je še udoben in topel. Na trgu je v sodobnem svetu toliko lepih in modnih plaščev, da boste med njimi zagotovo našle pravega zase.

Glede barve sedaj že nekaj let prevladujejo rjava, siva in vedno modni črna in bež. Če letošnjo zimo želite izstopati in se zoperstaviti sivini, ki je po mnenju nekaterih tudi posledica globalne finančne krize, se mirno oblecite v bolj živahne barve, kot so rdeča, roza in bela ali pa letos še posebej modne kraljevsko modro, smaragdno zeleno ali barvo ciklame.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478