Zadovoljna.si
Črna obleka

Stilski nasvet

Je preprosto večna klasika!

zadovoljna.si
14. 08. 2013 08.38
1

Malo črno oblekico preprostih linij pozna vsaka ženska, saj je preprosto večna klasika. Je oblačilo, ki bi ga morala v svoji omari imeti prav vsaka ženska, in to z razlogom.

Črna obleka
Črna oblekaFOTO: Pinterest

V njej boste namreč vedno in povsod videti prefinjeno, elegantno in glamurozno. Malo črno obleko lahko uskladite tako rekoč z vsem. Lepo pristoji vsem barvam oblačil, raznolikemu nakitu in različnim slogom obutve. Je modni kameleon, ki se uspešno prilagaja modnim spremembam. Okrašeno z neti jo kombinirajte z motorističnimi škornji in robustnim kovinskim nakitom ter postanite rock zvezda večera. Kombinirate jo lahko tudi z roza salonarji in rožico v laseh ali s črnimi lakastimi salonarji in opaznim zlatim nakitom ter postanete zvezda večerne zabave v diskoteki ali eminentne večerje s poslovnimi partnerji. Poleg svoje neverjetne stilske prilagodljivosti je skrivnost male črne obleke tudi ta, da v njej nikoli ne boste videti zastarelo. Ponuja namreč večno eleganco, za ni čudno, da je skozi stoletja ohranjala priljubljenost. Nekateri modni strokovnjaki so celo prepričani, da je ta kos črnine neke vrste uniforma vsake moderne ženske.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478