Zadovoljna.si
Maxi obleka

Stilski nasvet

Poleti brez nje enostavno ne gre!

zadovoljna.si
23. 07. 2013 17.57
0

Mariskatera ženska se ne more odločiti, so ji všeč dolge obleke ali ne. Mnoge izmed njih imajo, ko jih nosijo, napačen občutek, da so videti širše, kot so v resnici, in prav iz tega razloga se jih izogibajo v velikem loku. Si tudi ti ena izmed njih?

Maxi obleka
Maxi oblekaFOTO: Pinterest

Toda pozor, tvoj vtis je povsem napačen. Dolga obleka z lepim vzorcem bo v prvi vrsti poskrbela za tvoje prijetno počutje, obenem pa bo zakrila tiste dele telesa, na katere mogoče sama nisi najbolj ponosna.

Dolge obleke se med seboj razlikujejo predvsem po kroju, kateremu je potrebno nameniti kar nekaj pozornosti. Nekoliko nižja dekleta se bodo navdušile predvsem nad oblekami, ki so rezane pod prsmi medtem, ko lahko nekoliko višje izbirajo tako med rezom na sredini trebuščka kot tistim, ki se konča nizko na pasu ali bokih. Ženske z ozkimi rameni in manjšimi prsmi se bodo navdušile nad oblekami brez naramnic, letos pa so zelo modni tudi trakovi, ki se prepletejo na vratu.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478