Zadovoljna.si
Klobuk

Stilski nasvet

S pravim pokrivalom do zmagovite kombinacije!

zadovoljna.si
22. 11. 2013 15.38
0

Dandanes večina žensk klobuke še vedno uporablja predvsem za zaščito glave in las pred vročino in mrazom. A situacija se utegne spremeniti že to zimo, saj naj bi po napovedih modnih kritikov pokrivala postala veliko več kot zgolj praktičen pripomoček – prelevil se bo namreč v neprecenljiv modni dodatek, s katerim boste pristavile piko na i k svoji celostni podobi.

Klobuk
KlobukFOTO: Pinterest

'Fedora' klobuki so verjetno najbolj vsestranska pokrivala, kar jih je mogoče dobiti na modnem trgu. Prvi so bili zasnovani v 19. stoletju, a so takrat naredili zgolj modele za moške. Danes je modne 'fedora' modele mogoče dobiti za oba spola, prav tako pa jih lahko (ob upoštevanju barvne usklajenosti) nosite v kombinaciji z vsemi vrstami oblačil: tako potiskanimi oblekami ali majčkami kot tudi s krilcem in srajčkami.

Nadenete si ga lahko ob vsaki priložnosti, saj so izredno 'hvaležen' modni dodatek, kar se tiče ustreznosti in modnega sloga.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471