Zadovoljna.si
Divja in strastna Angelina obožuje seks z obema spoloma.

Novice

Lezbična Angelina obožuje divji seks

A.Ž.
23. 12. 2009 16.07
7

Ena izmed najlepših hollywoodskih igralk, 34-letna Angelina, je javnosti pred nekaj leti odkrito priznala, da se ne brani niti seksa z žensko. Brad Pitt se mora zato še toliko bolj potruditi, da zadovolji nenasitno igralko.

Divja in strastna Angelina obožuje seks z obema spoloma.
Divja in strastna Angelina obožuje seks z obema spoloma.FOTO:
Angelina Jolie ima za seboj dva propadla zakona in mlado družinico posvojenih otrok, ki svojo mamo naravnost obožujejo. Vendar kljub spremembam, ki so nastale v njenem življenju, lepa igralka že od nekdaj odkrito priznava svoje seksualne želje in strasti. Čeprav je med razmerjem z enim izmed najlepših igralcev Bradom Pittom izjavila, da jo dekleta ne zanimajo več, se je njena želja vrnila.
Lepa igralka je v večletnem razmerju z intimno prijateljico Jenny priznala svojo obsedenost s sado-mazo seksom.
Lepa igralka je v večletnem razmerju z intimno prijateljico Jenny priznala svojo obsedenost s sado-mazo seksom.FOTO:
Divje lezbične igrice

Na enem izmed snemanj je priznala, da vsekakor raje snema ljubezenske prizore z žensko kot z moškim. "Obožujem snemanje vročih prizorov z ženskami, saj se lahko med snemanjem pogovarjam o vseh stvareh. Ravnokar si bil v strastnem objemu z žensko, takoj za tem pa že razpravljaš o tem, kaj naj oblečeš zvečer." Njena želja po lezbičnih prizorih je bila nekajkrat sicer uslišana, v javnost pa je prišla tudi novica, da naj bi se v času snemanja filma Foxfire Angelina zaljubila v soigralko Jenny Shimizu. Med njunim skritim večletnim razmerjem sta se predajali užitkom, ki jih je Jenny opisala kot fantastične in strastne. „ Angelina je prišla v moje stanovanje in "si me vzela. Bilo je noro!“ Ob strastnih igricah pa je igralka s seboj nosila tudi nenavadne pripomočke.“S seboj je zmeraj nosila nož, z njim me je tu in tam porezala, še danes se mi poznajo brazgotine.“ Ob njenih sado-mazo igricah se mnogim naježi koža, Angelini pa sta bolj kot nasilje pomembna strast in zaupanje v partnerja. "To je popolnoma napačno razmišljanje. Za takšen seks moraš imeti popolno zaupanje vase, predvsem pa moraš zaupati tudi partnerju. To pa je zares zelo težko.“

Billy in Angelina sta se rada igrala z noži.
Billy in Angelina sta se rada igrala z noži. FOTO:

Obilna vendar strastna

Kljub Angelinini lepoti pa naj bi jo v preteklosti zavrnila bodoča ljubimka Rosie O'Donnell, ki se je ustrašila njenih divjih spolnih igric. Čeprav Rosie pri svojih nekoliko več kot 100 kilogramih ne izgleda kot manekenka z naslovnice, je v Angelini prebudila strast, medtem ko je prebolevala enega izmed bivših partnerjev.

Krvava poroka

Divje pa tudi krvavo je bilo v zakonu z Billyjem Bobom. Na njuno poročno noč naj bi Angelina na zid s svojo krvjo zapisala 'Za vse večne čase'. Par naj bi kri nosil tudi kot spominek okoli vratu in se med seksom večkrat igral z noži. Kljub temu da po vsej verjetnosti njen Brad ni želel sodelovati pri vročih igricah z noži in krvjo, naj bi par med potovanjem v Keniji seksal tako divje, da sta polomila nekaj kosov pohištva in v sobo zaradi kričanja priklicala varnostnike. Ti so mislili, da ju napada divja žival, v resnici pa je bila to le Angelina, ki je zaradi orgazmičnega užitka na ves glas kričala.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413