Zadovoljna.si
Crazy Horse-1

Novice

Erotični svet brez silikonov

T. G.
22. 03. 2010 19.19
0

Najbolj razvpita in svetovno zvana pariška nočna kluba Moulin Rouge in Crazy Horse privabljata navdušence erotičnega kabareta z vsega sveta. V ta omamni svet nas bo popeljala novinarka hrvaškega Red Carpeta.

Kič in razkošje Moulin Rougea

Moulin Rouge je konec 19. stoletja bil zbirališče boemov, ki so se predajali razvratu. Skupaj z razgaljenimi plesalkami so se zabavali pod vplivom morfija. Sto let kasneje je razvpiti nočni klub eden glavnih turstičnih ciljev v Parizu, a dogajanje v njem se precej razlikuje od tistega izpred sto let. Nekoč ni bilo niti odra, danes pa za postavitev posamezne predstave porabijo od sedem do devet milijonov evrov, samo za razkošne kostume odštejejo več kot štiri milijone. Zato je ista predstava na repertoarju deset let, šele nato jo zamenjajo. Predstave v Moulin Rougeu so veliki spektakli z veliko kiča in blišča, na odru se zvrsti na tisoče kostumov, scenografija se stalno menja. Ena od točk vključuje ogromen akvarij, v katerem skupaj plavajo pitoni in na pol gole plesalke.

Elegantna erotika v Crazy Horseu

Čisto drugačna scena kot v Moulin Rougeu je v drugem prestižnem pariškem nočnem klubu Crazy Horse. Tam ne poznajo pretiravanja in kiča, ampak bolj prefinjeno erotiko, ko je na na odru golota, a kot pravijo, je prikazana tako, da je marsikaj nakazano in prepuščeno domišljiji. V Crazy Horseu se zabavajo zvezde, kot so Madonna, P. Diddy in Jean Paul Gaultier, na njegovem odru pa je nastopala kraljica burleske Dita von Teese. Takrat je bilo povpraševanje po kartah ogromno, imela pa je po dva nastopa na večer. V Crazy Horseu se je za svoj rostni dan zabavala tudi Pamela Anderson, kjer je s torto namazala svoje silikonsko oprsje.

Le najboljše so lahko 'toples'

Vsako leto se na avdicije prijavi veliko deklet, a kriteriji za vstop v najprestižnejše erotične klube so neusmiljeni. Številne plesalke sanjajo o tem, da bi nekoč plesale na odru Moulin Rougea. Največji uspeh dosežejo tiste, ki postanejo 'toples' solistke. Tiste, ki so si kirurško polepšale prsi, nimajo možnosti, saj iščejo zgolj naravna oprsja. Zato jih morajo na avdiciji videti brez modrčka. Seveda so ključnega pomena plesne sposobnosti, prednost imajo tiste, ki so trenirale balet. Sicer pa dekleta ne smejo biti nižja od 1,72 metra, fantje pa ne od 1,85 metra. Na avdicije Crazy Horsea se letno prijavi petsto deklet, a jih le pet dobi delo. Tudi tu je velikost in oblika oprsja izrednega pomena, ne prevelike, ne premajhne, ravno pravšnje. Plesalke obeh klubov morajo zelo paziti na postavo, zato se ukvarjajo s športom, imajo strogo dieto in redno trenirajo. Če se zredijo ali pa pretirano shujšajo, tvegajo, da ostanejo brez službe.

250 tisoč steklenic šampanjca

Moulin Rouge je še vedno kraj razvrata in divje zabave, o čemer priča tudi dejstvo, da letno prodajo 250 tisoč steklenic šampanjca. Nič nenavadnega, da so se v njem radi zabavali tudi legendarni Frank Sinatra, Edith Piaf in Elvis Presley.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478