Zadovoljna.si
Avantura za eno noč mora ostati nepozabna.

Samo za moške

Kaj mora moški vedeti o seksu za eno noč

Nuša Skala
06. 01. 2009 17.21
2

Moški se v večini primerov odločijo za seks za eno noč z razlogom, da zadovoljijo svojo seksualno potrebo. Za uspešen skok med rjuhe, čeprav le za eno noč, pa je potrebno upoštevati nekaj napotkov.

Higiena je predpogoj

Prvi in najpomembnejši pogoj, ki ga morate izpolniti, preden se zapodite v seksualno avanturo, je higiena. Poskrbite, da bo prav vsak del vašega telesa čist in prijetnega vonja. Če želite občutiti njene ustnice tudi na najintimnejših predelih vašega telesa, tem posvetite posebno pozornost. Ne le čisti, med nogami morate biti tudi urejeni. Kar ne pomeni, da se morate znebiti vseh dlačic, lahko jih le nekoliko pristrižete in oblikujete „frizurico“.

Ne pozabite na žvečilni gumi. Ta seveda ne sme nadomestiti zobne ščetke, temveč ga uporabite po umivanju zob. Preden se odpravite na lov, preverite pazduhe. Odbijajoč vonj vas lahko stane nepozabne noči. In kaj storiti, če sta se spoznala po nori, preplesani noči v diskoteki, kjer je znojenje neizogibno? V tem primeru bo najbolje, da si najprej privoščita skupno tuširanje. Če imata možnost, se raje odločita za kopel z mehurčki, saj boste povečali spolno slo.

Brez prič

Avantura za eno noč mora ostati nepozabna.
Avantura za eno noč mora ostati nepozabna.FOTO: iStockphoto

Da bi ohranili strast, morate poskrbeti za mirno vzdušje. K sebi jo povabite le, če živite sami, oziroma, če ni možnosti, da bi vaju kdo nepričakovano zmotil. Bistvo avanture za eno noč je, da ta ostane nepozabna, to pa je nemogoče doseči, če se ona ne more sprostiti. Če za sosednjo steno spi sostanovalec ali družinski član, še najbolj svobodnomiselni gospodični ne bo popolnoma vseeno.
Prostor, v katerem se nameravate lotiti akcije, temeljito pospravite. Če se lotite čiščenja v njeni prisotnosti, boste nanjo naredili slab vtis.

Nujna pomagala

Ne pozabite na romantično glasbo. Vnaprej pripravite CD, da je ne boste pustili čakati in zapravljali dragocenega časa z iskanjem primerne glasbe. Na dosegu roke naj bo tudi osvežilna pijača, za vsak primer, če vaša dama postane žejna. Prav tako nikar ne pozabite na zaščito.

V primeru, da se niste zmogli brzdati in ste se spolnim radostim prepustili že v avtu, nikar ob prihodu v stanovanje ne pozabite na romantično glasbo in pijačo. Svojo ljubico stisnite ob zid in strastno poljubite. Ženske ljubijo spontanost.

Predigra je ključnega pomena, če želite dobro odigrati vlogo Don Juana. Pa tudi zato, ker je to vajina edina noč. Četudi ste tik pred vrhuncem in bi najraje preskočili na glavni del, ne pozabite, da je to morda vaša edina priložnost, da pokažete svojo kreativnost in domišljijo, s katero jo lahko pripeljete do občutkov, ki jih še z nikomer ni doživela.

Mojster na delu

Ljubkujte jo nežno in z občutkom, da bo dobila občutek, da je njeno telo kot ustvarjeno za vas. Podaljšajte ji užitek s potovanjem po njenem vratu, prsih, po notranji strani stegen, grizljajte njene bradavice, zadnjico in ušesne mečice in nenazadnje tudi najbol intimni predel njenega telesa. S prsti poiščite njeno točko G, saj ženske to početje dobesedno obožujejo.


Dragi fantje, upamo, da smo vam ponudili dovolj koristnih napotkov, ki jih boste lahko s pridom uporabili v praksi. Pa nikar se od svoje ljubice ne poslovite s stavkom: ''Pokličem te jutri!'' Saj tudi ona dobro ve, da je šlo le za seks za eno noč. Razen če....

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471