Zadovoljna.si
Janja Zupan - naslovna

Domači trači

Pred 22 leti je veljala za najlepšo Slovenko, danes pa je takšna!

J.V.
10. 03. 2018 08.34
43

Se še spomnite nekdanjih slovenskih misic, kot so Janja Zupan, Neda Gačnik, Sabina Remar, Dalila Velić, Sabina Mali in mnoge druge? Večina od njih se je že pred časom umaknila iz medijev in javnosti, malo pa je bilo slišati zlasti o tistih, ki so laskavi naziv najlepše osvojile že pred leti, tako kot na primer Janja Zupan, ki je leta 1994 osvojila naziv Miss Slovenije.

Naziv najlepše Slovenke je osvojila pred 22 leti. Janja Zupan, ki danes šteje 42 let, še vedno brez težav obleče bikini kopalke in pokaže svoje izklesano telo. Zdi se namreč, da se v dobrih dveh desetletjih ni prav nič postarala in je ena izmed tistih srečnic, ki so odkrile vrelec mladosti. Še danes je prepoznavna po dolgih blond laseh in velikem nasmehu, za njeno vitko linijo pa so predvsem krive ure telovadbe in plesa, ki ga tudi poučuje. Janja je sicer že 12 let v srečnem zakonu z Igorjem Gajičem, a se par zaenkrat še ni odločil za otroke. Pred nekaj leti je Janja v enem od intervjujev dejala, da si otrok nikoli nista pretirano želela in sta se odločila prednost dati svojima karierama in odnosu, ki ga uspešno ohranjata še danes.

Nekdanja misica
Nekdanja misica FOTO: Facebook

Še ena slovenska misica, o kateri že nekaj časa ni bilo slišati, je Neda Gačnik Čebulj, ki je laskavi naziv najlepše Slovenke osvojila leta 1999. Potem ko je pred skoraj desetimi leti spoznala politika Žiga Čebulja, se je par pred dobrimi tremi leti sprehodil do oltarja, v zakonu pa sta se jima rodili tudi dve deklici. Tako kot Janja se tudi Neda v teh letih ni prav veliko spremenila in je še danes zelo lepa ženska. 

Dalila se je v zadnjih letih precej spremenila.
Dalila se je v zadnjih letih precej spremenila.FOTO: Miro Majcen

Se še spomnite Dalile Velić? Nekdanja Miss Universe je krono osvojila leta 2005, od takrat pa se v javnosti pojavlja le ob posebnih priložnostih. V zadnjih letih je postala neprepoznavna in tako so se hitro pojavila ugibanja, ali si je nekdanja manekenka, odkar se je umaknila iz javnosti, privoščila lepotne popravke. Kakor koli že, Dalila je še vedno prava lepotica. Temnolasa Dalila je v preteklosti sicer večkrat polnila naslovnice medijev, veliko zanimanja je bila deležna predvsem njena poroka z muslimanskim gospodarskim mogotcem Emirjem Velićem. Par je usodni da dahnil na gradu Zemono, leto dni kasneje je na svet prijokal njun sin Aaron, za njim pa hčerka Amalia. Čeprav se je v preteklosti pogosto udeleževala različnih družabnih dogodkov, se je to v zadnjem času spremenilo.

Miša Novak ob razglasitvi.
Miša Novak ob razglasitvi. FOTO: POP TV

Manekenka Sabina Remar se je v zadnjih letih umaknila iz javnosti in medijev, in če je nekoč s svojim burnim ljubezenskim življenjem polnila strani tabloidov, sedaj lahko o njej beremo le redko kdaj. Po številnih neuspelih poskusih je očitno le našla tistega pravega. Če je nekoč zatrjevala, da je Cimirotič nekaj najboljšega, kar se ji je zgodilo v življenju, pa je svoje mnenje hitro spremenila, ko je spoznala nekoliko starejšega poslovneža Tomaža Kralja, ki lepotičko že od prvega dne razvaja.

Med slovenskimi misicami, ki so hitro utonile v pozabo, lahko omenimo tudi Alenko Vindiš, Majo Šimec, Tejo Boškin in Mišo Novak. Ta je bila leta 1998 okronana za Miss Slovenije in razglašena za najbolj inteligentno miss do takrat. Miša se je kasneje preselila v Grčijo, kjer je spoznala svojega partnerja in ni minilo veliko časa, da je postala gospa Marlis in postala mama deklice Mari. 

Sabina Remar postala blondinka - 2
Sabina Remar postala blondinka - 2FOTO: Instagram

KOMENTARJI (43)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493