Zadovoljna.si
Eva Longoria in Tony Parker

Trači

Ko je igralka zaprosila za ločitev, ni vedela, kaj bo odkrila

J.V.
24. 12. 2022 05.00
0

Maria Shriver in Arnold Schwarzenegger, Demi Moore in Ashton Kutcher, Sienna Miller in Jude Law, Tiger Woods in Elin Nordegren ... To je le nekaj zvezdniških parov, ki so v preteklosti poskrbeli za najbolj odmevne škandale, ki jim je bila skupna ena stvar – varanje.

Eva Longoria in Tony Parker

Ko je Eva Longoria leta 2010 po treh letih zakona vložila zahtevo za ločitev od slavnega košarkaša Tonyja Parkerja, ni vedela, kaj bo odkrila med ločitvenim postopkom. Parker je namreč poslal na stotine SMS sporočil drugim ženskam in ni trajalo dolgo, da so mediji izvedeli, da je imel afero z Erin Barry, ženo svojega nekdanjega soigralca Brenta Barryja.

Maria Shriver in Arnold Schwarzenegger

Maria in Arnold sta maja 2011 oznanila, da se po 25 letih zakona ločujeta. Osem dni kasneje pa je na dan prišlo marsikaj. Igralec in nekdanji kalifornijski guverner je namreč javno priznal, da je imel afero z njuno dolgoletno služkinjo Mildred Patricio Baena, s katero je dobil tudi otroka. Takrat je bil njegov nezakonski otrok star že 14 let. Maria je nato julija istega leta vložila zahtevo za ločitev.

Arnold Schwarzenegger, Maria Shriver
Arnold Schwarzenegger, Maria ShriverFOTO: Profimedia

Demi Moore in Ashton Kutcher

Preden je slavni par oznanil ločitev, je škandal, ki ga je povzročilo njegovo domnevno razmerje z 22-letno Saro Leal, več tednov polnil naslovnice rumenih medijev. Leta 2011 je Demi oznanila, da se namerava ločiti od Ashtona po več kot šestih letih zakona. Da bi bila zadeva še hujša, naj bi se omenjena domnevna afera zgodila na večer pred njuno sedmo obletnico poroke.

Kristen Stewart in Robert Pattinson

25. julija 2012 je novica, da Kristen Stewart vara svojega čednega soigralca in fanta Roberta Pattinsona z 41-letnim poročenim režiserjem  Rupertom Sandersom, zlomila srca Edwardovih oboževalcev po vsem svetu. Po skoraj štirih letih skupnega življenja s Pattinsonom se mu je igralka javno opravičila za svojo nezvestobo in mu sporočila, da ga še vedno ljubi. 

Robert Pattinson in Kristen Stewart
Robert Pattinson in Kristen Stewart FOTO: Profimedia

Hugh Grant in Elizabeth Hurley

Igralca sta prvič začela hoditi leta 1987 po srečanju na snemanju filma 'Remando Al Viento'. Liz je britanskemu zvezdniku celo stala ob strani, ko so ga leta 1995 aretirali zaradi trgovanja s prostitutkami. Toda leta 2000 se je slavni par odločil, da je najbolje, da gresta vsak svojo pot.

Sienna Miller in Jude Law 

Zvezdnika sta se zaročila leta 2004, a njuna zaroka ni trajala dolgo. Sedem mesecev po tem, ko je Law igralko zasnubil, se ji je tudi javno opravičil, ker se je zapletel z varuško svojih otrok. Romanco sta ponovno obudila leta 2009, a sta se po dveh letih zveze ponovno razšla. 

Tiger Woods in Elin Nordegren

Le kdo se ne spomni škandala, ki ga je s svojimi neštetimi skoki čez plot povzročil slavni golfist? Ameriški tabloid 'The National Enquirer' je leta 2009 namreč objavil, da ima Tiger zunajzakonsko afero z voditeljico Rachel Uchitel. Poročila, da je Woods med svojim petletnim zakonom z Elin Nordegren spal s kar 19 drugimi ženskami, in njegovo javno opravičilo, v katerem je vse priznal, so privedla do tega, da sta se leta 2010 ločila. 

Tiger Woods in Elin Nordegren
Tiger Woods in Elin NordegrenFOTO: Profimedia

Brad Pitt in Jennifer Aniston

Za enega največjih ljubezenskih škandalov pa sta zagotovo poskrbela Brad Pitt in Jennifer Aniston. Vsi se še dobro spomnimo, da je leta 2005 Pitt po štirih letih zakona z Anistonovo in mesecih dela z Angelino Jolie na snemanju filma 'Gospod in gospa Smith', naznanil, da se ločujeta. Čeprav je vedno zanikal, da naj bi se zapletel z Angelino, ko je bil še poročen z Jennifer, pa so mnogi prepričani, da je bil igralec čustveno nezvest. Razhod je povzročil medijsko norijo in ustvaril nov hollywoodski močni par: Brangelino, ki imata šest otrok, a nista več skupaj. Ravno nasprotno, vse od leta 2015 bijeta sodno bitko. 

Ethan Hawke in Uma Thurman

Varuške so v preteklosti poskrbele za kar nekaj škandalov v Hollywoodu, med drugim sta se zaradi tega leta 2003 razšla tudi Uma Thurman in Ethan Hawke. Njun petletni zakon se je končal, potem ko naj bi imel igralec afero z njuno varuško. Ethan se je nato leta 2008 poročil z varuško in ima z njo dva otroka.

Mel Gibson in Robyn Moore

Mel in Robyn sta se ločila leta 2006 po 26 letih zakona, potem ko so objavljene fotografije razkrile, da jo zvezdnik vara z Oksano Grigorievo. Le šest tednov po tem, ko je Robyn vložila zahtevo za ločitev, je Grigorieva objavila, da je noseča.

Jennifer Aniston, Brad Pitt
Jennifer Aniston, Brad PittFOTO: AP

Vir: story.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375