Zadovoljna.si
Heidi Klum

Trači

Vsi govorijo o njeni hčeri. Ko jo boste videli, boste razumeli, zakaj!

J.V.
15. 12. 2020 08.00
0

Pravijo, da jabolko ne pade daleč od drevesa, in tudi v primeru Heidi Klum in njene 16-letne hčerke Leni ni. Lepa najstnica stopa po stopinjah svoje slavne mame in se očitno podaja v manekenske vode. Njen začetek pa je vse prej kot običajen, saj Leni te dni krasi naslovnico modne biblije Vogue, o čemer sanja marsikatera že prekaljena manekenka.

Nemška manekenka Heidi Klum te dni sije od ponosa, razlog za to pa je naslovnica nemške izdaje revije Vogue, na kateri pozira skupaj s svojo 16-letno hčerjo Leni. Za Leni je to zelo velik korak v svet poziranja in manekenstva, saj naslovnica modne biblije slovi kot velik mejnik v karieri vsake manekenke in modela. Povsem jasno je, da je najstnica po svoji slavni mami podedovala lepoto, in njuni oboževalci se strinjajo, da je pred njo zelo svetla prihodnost. 

O tem, kako zelo ponosna je na svojo hčer 47-letna Heidi, pa pričajo tudi njene besede na družbenem omrežju Instagram. "Zelo sem ponosna nate. Pa ne zato, ker si izbrala to pot. Vem, da bo ta tvoja ne glede na to, v katero smer boš šla. Vedno veš, kaj hočeš in česa nočeš. Nisi mini jaz. Vesela sem zate, da imaš zdaj priložnost pokazati, kdo si. Vem, da ni vedno lahko biti moja hčer. Nikoli nisi imela priložnosti 'normalno' odrasti. Toda kaj je sploh normalno? Odraščanje s tremi različnimi očeti verjetno ni. Imaš pa talent, da iz vsega potegneš najboljše."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

"Si samozavestno mlado dekle, ki se bori za svoje cilje. In kar je pomembnejše si super oseba s srcem na pravem mestu. Upam, da boš ne glede na to, kje boš, vedno s seboj nosila to, kar sem te naučila v zadnjih 16 letih, pri sprejemanju velikih in majhnih odločitev v življenju. In čeprav pogosto nočeš slišati maminega nasveta, sta tu še dva: nikoli ne delaj tistega, česar si ne želiš, in vedno poslušaj svoj instinkt."

Spomnimo

Leta 1997 se je prvič poročila s stilistom Ricom Pipinom, njuna sreča pa se je v petih letih razblinila. Sledila je še afera s pevcem skupine Red Hot Chili Peppers in z mnogo starejšim Flaviom Briatorejem, ki je tudi oče hčerke Helene (Leni). Razmerje se je končalo, ko so fotografi Flavia ujeli med poljubljanjem druge ženske. Tako je noseča Heidi znova ostala sama in razočarana. Deklico je kasneje posvojil pevec Seal, s katerim je bila nekdanja nemška manekenka poročena 9 let, dokler se nista leta 2014 ločila. V zakonu so se jima rodili trije otroci, Lou, Henry in Johan. Danes je Heidi srečno poročena s Tomom Kaulitzom, 16 let mlajšim glasbenikom, s katerim sta usodni da dahnila lani. 

Nekoč so za njim norele Slovenke, danes pa greje posteljo Heidi Klum
Preberi še
Nekoč so za njim norele Slovenke, danes pa greje posteljo Heidi Klum
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404