Zadovoljna.si
Špela Grošelj

Trači

Najbolj brano 2019: Špela Grošelj spakirala kovčke in se odselila

J.V.
11. 12. 2019 07.52
1

Leto 2019 je minilo v znamenju številnih dogodkov, tako na tuji kot tudi domači sceni. Zato smo se odločili, da na naredimo pregled zadnjih dvanajstih mesecev in ugotovimo, katerih pet domačih novic je pritegnilo največ pozornosti.

1. Tako je bila Rasema iz LPD videti pred 35 leti!

Za najbolj bran članek leta je poskrbela Rasema Begulić, ki je na družbenem omrežju Facebook delila fotografijo iz svoje mladosti. S fotografijo, ki je bila posneta leta 1983, ko je imela 25 let, je pokazala, da je bila že takrat rada urejena, prav tako pa je bila tudi takrat pristašica kratkih las. Rasemo smo letos poleti gostili tudi v spletni rubriki #TBT, v pogovoru pa je spregovorila med drugim tudi o tem, kaj je šlo narobe s Tomažem, kaj si misli o Milanu in ali mu je res 'stal kot raketa'. Kot je že v oddaji Ljubezen po domače namignila voditeljici Tanji Postružnik Koren, je bila v življenju večkrat razočarana; prvi mož jo je po dolgih letih zakona celo zapustil in se poročil z njeno najboljšo prijateljico. 

Tako je bila Rasema iz LPD videti pred 35. leti!
Preberi še
Tako je bila Rasema iz LPD videti pred 35. leti!

2. Špela Grošelj spakirala kovčke in se odselila

Špela Grošelj in njen srčni izbranec Gregor Kirsch sta se letos spomladi vrtela po plesnem parketu šova Zvezde plešejo, obenem pa poskrbela tudi za nekaj najbolj branih vsebin letošnjega leta. Znani parček je večino časa razpet med Domžalami in Bledom. Tako se je par že privadil, da šest mesecev živi v Domžalah, kjer ima stanovanje Špela, preostalo polovico pa uživata v lepotah, ki jih ponuja Bled.

Špela Grošelj spakirala kovčke in se odselila
Preberi še
Špela Grošelj spakirala kovčke in se odselila

3. 14-letna hčerka Tanje Ribič je prava lepotica

"Komaj 14 let je stara, pa je že končala osnovno šolo," je pod družinsko fotografijo, ki jo je delila na družbenem omrežju Instagram, zapisala Tanja Ribič. Z njo pa razkrila, v kakšno prekrasno mlado damo je odrasla njena hčerka Zala, ki se je letos jeseni vpisala v srednjo šolo. 

14-letna hčerka Tanje Ribič je prava lepotica
Preberi še
14-letna hčerka Tanje Ribič je prava lepotica

4. Tako lep dom imata Luka Dončić in Anamaria v Dallasu

Za Luko Donćića in njegovo dekle Anamario Goltes je bilo letošnje leto vsekakor eno najbolj nepozabnih. Večino leta je parček preživel čez lužo, in sicer v Dallasu, kjer sta si uredila udoben in prijeten dom. 

Tako lep dom imata Luka Dončić in Anamaria v Dallasu
Preberi še
Tako lep dom imata Luka Dončić in Anamaria v Dallasu

5. ’Nejc, vedno boš v naših srcih!’

Leto 2019 je tudi leto, ko se je na glasbene odre vrnila ena najbolj priljubljenih slovenskih skupin - Bepop. In zaradi tega je bila letošnja obletnica smrti Nejca Erazma še toliko bolj boleča. Na uradnem profilu skupine so se na prijatelja spomnile tudi Ana, Alenka in Tinkara, ki so zapisale: ’Nejc, vedno boš v naših srcih. Vemo, da bi bil ponosen na nas.’

’Nejc, vedno boš v naših srcih!’
Preberi še
’Nejc, vedno boš v naših srcih!’

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375