Zadovoljna.si
pacino

Trači

Dobila otroka s 54 let starejšim, nato pa so jo opazili v družbi nekdanjega

N. Č.
13. 10. 2023 11.05
1

V letošnjem letu je igralec Al Pacino na svet pozdravil že četrtega otroka, sina po imenu Roman. Kljub temu, da bi tri mesece po rojstvu otroka morala biti do ušes zaljubljena, pa so njegovo 54 let mlajšo izbranko opazili v družbi nekdanjega partnerja.

Al Pacino je pred kratkim na svet pozdravil svojega četrtega otroka, njegova srčna izbranka in mama sina Romana pa je 29-letna Noor Alfallah, s katero sta še vedno par, kljub temu, da je mlada lepotica vložila zahtevo za popolno fizično skrbništvo nad njunim sinom. 

Al Pacino in Noor Alfallah
Al Pacino in Noor Alfallah FOTO: Profimedia

Kljub njenemu fizičnemu skrbništvu ima Al pravico do 'razumnih obiskov', prav tako pa si delita pravno skrbništvo, kar pomeni, da ima beseda obeh enako težo pri pomembnih odločitvah (npr. vse odločitve glede šolanja ali zdravljenja, v kolikor bi bilo to kadar koli potrebno). 

Natančna časovnica njunega razmerja sicer ni znana, toda prvič naj bi bila opažena skupaj aprila leta 2022, novica o njeni nosečnosti pa je bila potrjena šele letošnjega maja, manj kot mesec dni pred dejanskim porodom. Ob tem se marsikdo sprašuje, kdo pravzaprav je Noor Alfallah?

Kdo je Noor Alfallah?

Mnogi tega ne vedo, toda Al Pacino ni prvi zvezdnik, ki ga je mlada lepotica ujela. Približno eno leto, od leta 2017 do leta 2018, je bila romantično povezana s frontmanom skupine Rolling Stones, zdaj že 80-letnim Mickom Jaggerjem. Govorilo se je, da se je par zapletel že, ko je bila Mickova takratna punca Melanie Hamrick noseča z njunim otrokom. 

Ko sta se spoznala, je bil star 18 let, njegova bodoča žena pa 44
Preberi še
Ko sta se spoznala, je bil star 18 let, njegova bodoča žena pa 44

Mick pa ni edino veliko ime, s katerim je bila v preteklosti povezana. Po razhodu z angleškim glasbenikom so številni mediji poročali, da se je Noor zapletla z milijarderjem Nicolasom Berggruenom, potem ko so poročali, da se z Nicolasom dobivata, pa so se pojavile še govorice, da se je zbližala s Clintom Eastwoodom, leta 2019 so ju namreč opazili na večerji. Razmerje s Clintom je Noor zanikala, za medije je povedala le, da sta 'družinska prijatelja'. 

Al Pacino je dvomil v svojo plodnost, a test očetovstva je pokazal, da je oče otroka Noor Alfallah.
Al Pacino je dvomil v svojo plodnost, a test očetovstva je pokazal, da je oče otroka Noor Alfallah. FOTO: Profimedia

Kdaj sta se je v resnici začela videvati z Al Pacinom?

Kljub temu, da so ju v javnosti prvič opazili skupaj šele v aprilu leta 2022, pa naj bi bila skupaj že kar nekaj časa. "Pacino in Noor sta se začela videvati že med pandemijo. Ona večinoma hodi z zelo bogatimi starejšimi moškimi, nekaj časa je bila z Mickom Jaggerjem, nato pa je hodila z Nicholasom Berggruenom," je za Page Six povedal anonimni vir. 

"Z Alom je že kar nekaj časa in zelo dobro se razumeta. Zdi se, da starostna razlika ni problem, čeprav je starejši od njenega očeta," je še povedal vir in razkril kar nekaj sočnih informacij. 

Skupaj sta že 23 let, a spretno skrivata podrobnosti o sebi
Preberi še
Skupaj sta že 23 let, a spretno skrivata podrobnosti o sebi

Mlada lepotica je razliko v letih komentirala tudi sama in priznala, da razlike v letih ne vidi kot oviro pri čustvih, vsaj tako je bilo v času njene ljubezni z Jaggerjem, glede na njeno nadaljnjo izbiro partnerjev pa se njeno mišljenje zelo verjetno še vedno ni spremenilo. 

"Starost mi ni bila pomembna. Srce ne ve, kaj vidi, ve samo, kaj čuti. To je bila moja prva resna zveza in to je bilo zame srečno obdobje," je takrat povedala. 

Po sanjskem vikendu na obali je čez noč izginil in popolnoma prekinil stike
Preberi še
Po sanjskem vikendu na obali je čez noč izginil in popolnoma prekinil stike

Noor Alfallah opažena v družbi nekdanjega

Kljub temu, da se zdi, da je lepotica z igralcem in očetom svojega sina srečna, pa so jo zgolj tri mesece po porodu v Los Angelesu opazili v družbi nekdanjega fanta, 62-letnega Nicolasa Berggruena, ki je sicer tudi cenjeni producent, poznan pa je predvsem po svojem bogastvu.

V njegovi družbi so jo sicer nazadnje videli februarja leta 2020, zdaj pa sta se oba v elegantnih opravah odpravila na Stingov koncert.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Bogataš išče novo dekle: Pošljite prijavo, če ustrezate kriterijem, bo žena razmislila
Preberi še
Bogataš išče novo dekle: Pošljite prijavo, če ustrezate kriterijem, bo žena razmislila
Tako dobro je v kopalkah videti žena Matta Damona
Preberi še
Tako dobro je v kopalkah videti žena Matta Damona

Vir: glossy.espreso.co.rs, hollywoodlife.com, latimes.com

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493