Zadovoljna.si
Ioan Gruffudd in Alice Evans

Trači

Po ločitvi izgubila več kot 20 kg, a se znašla v hudih finančnih težavah

N. Č.
02. 04. 2024 05.00
0

Alice Evans, igralka, ki jo poznamo iz številnih televizijskih serij, je pred kratkim na svojem družbenem omrežju razkrila, da je po ločitvi izgubila neverjetnih 20 kilogramov, njena novica pa je pricurljala v javnost le nekaj tednov po tem, ko je njen bivši mož naznanil zaroko s svojim novim dekletom.

Alice Evans je pred kratkim na svojem družbenem omrežju delila prav posebno objavo, v kateri je razkrila, da je po ločitvi izgubila neverjetnih 20 kilogramov. V objavi je razkrila tudi, da bo v prihodnjih dneh razkrila, kako ji je to uspelo. 

Čeprav sta skupaj že skoraj desetletje, se še vedno nista poročila
Preberi še
Čeprav sta skupaj že skoraj desetletje, se še vedno nista poročila

Novico o svoji novi podobi je objavila le nekaj tednov po tem, ko je njen nekdanji mož Ioan Gruffudd naznanil svojo zaroko z Bianco Wallace. Razhod Gruffudda in Evansove ni bil najbolj prijeten, končal se je namreč po dolgi in grdi pravni bitki.

Ioan Gruffudd, ki ga prav tako poznamo iz številnih uspešnic (npr. Fantastični štirje), je zaroko z avstralsko igralko Bianco naznanil v januarju, šest mesecev po tem, ko je bila njegova ločitev od Alice Evans, s katero ima sicer dva otroka, uradno zaključena po hudi in dolgotrajni bitki na sodišču. Njuna pravna bitka naj bi trajala približno dve leti, poročena pa sta bila od leta 2007.

Alice Evans naj bi po ločitvi izgubila več kot 20 kilogramov, kmalu bo razkrila, kako ji je to uspelo.
Alice Evans naj bi po ločitvi izgubila več kot 20 kilogramov, kmalu bo razkrila, kako ji je to uspelo.FOTO: Profimedia

Hude finančne težave po pravi bitki

Njuna pravna bitka naj bi bila tudi razlog za trenutne finančne težave Alice Evans, večino denarja je namreč zapravila ravno za odvetnike, ki so ji pomagali pri ločitvi in v boju za skrbništvo. 

Princa obtožili, da plačuje milijone bivšim ljubicam
Preberi še
Princa obtožili, da plačuje milijone bivšim ljubicam

Njena prijateljica je za tuje medije povedala: "Alice je bila zelo razburjena in pravi, da si ne more privoščiti plačila najemnine, ko bo ta zapadla konec tega meseca – vsaj ne, če želi jesti. Pravkar je dosegla finančno dno. Pravi, da nima ničesar – niti zdravstvenega zavarovanja."

Ioan Gruffudd s svojo zaročenko Bianco Wallace.
Ioan Gruffudd s svojo zaročenko Bianco Wallace.FOTO: Profimedia

"Rekli so ji, da bi si morala najti službo, vendar ni našla nobene igralske službe, a v vsakem primeru mora skrbeti za svoje šoloobvezne otroke," je še povedala prijateljica in dodala: "Ta teden je razpravljala o poskusu zaposlitve v Starbucksu, vendar misli, da je morda nočejo, saj je verjetno prestara za njih pri 55 letih. Prav tako njen agent ne želi, da to stori, saj lahko to škodi njenemu ugledu."

Pol leta zveze sta proslavila z dopustom na Bahamih
Preberi še
Pol leta zveze sta proslavila z dopustom na Bahamih

Prijateljica je medijem zaupala, da je Evansova že precej obupana in da ji počasi zmanjkuje idej, kako lahko situacijo reši. Razkrila je še, da je njena prijateljica zaradi teh težav že večkrat zaspala v solzah. 

Alice Evans - po razhodu se je znašla v hudih finančnih težavah ... Prosila je oboževalce za denar.
Alice Evans - po razhodu se je znašla v hudih finančnih težavah ... Prosila je oboževalce za denar. FOTO: Profimedia

Prosila je za denar

Evansova je leta 2022 svoje oboževalce prosila za denar: "Nikoli si nisem mislila, da bom to počela. Toda avgusta 2020, ko se je pandemija zares začela, se mi je podrl ves svet. Od tistega datuma naprej se ne le borim kot mati samohranilka za svoje otroke, ampak tudi poskušam pokriti račune za hrano in pravne stroške (ha! o pravnih stroških se raje sploh ne pogovarjajte z mano)," je takrat zapisala, nato pa nadaljevala: "Včeraj mi je zmanjkalo denarja na računu in nisem mogla kupiti ničesar. Istega dne mi je možev odvetnik poslal pismo, v katerem mi je povedal, da moram 2. avgusta na sodišču zagovarjati 'svoj primer' v zvezi z ločitvijo. Trenutno nimam odvetnika in nimam sredstev, da bi ga plačala."

"Če se ne pojavim na sodišču, me bodo obsodili nespoštovanja in nimam pojma, kaj se bo takrat zgodilo z mano ali mojimi otroki," je še zapisala junija 2022.

Kako je Georgina Rodriguez od varuške z minimalcem postala milijonarka
Preberi še
Kako je Georgina Rodriguez od varuške z minimalcem postala milijonarka

Razlog za ločitev

Novico o ločitvi je javnosti sporočila januarja leta 2021, ko je na omrežju Twitter (zdaj X) zapisala: "Žalostna novica. Moj ljubljeni mož/20-letna sorodna duša, Ioan Gruffudd, je napovedal, da bo naslednji teden zapustil svojo družino. Jaz in najini hčerki smo zelo zmedene in žalostne. Nisem dobila konkretnega razloga, razen tega, da me 'ne ljubi več'. Zelo mi je žal."

Dva meseca pozneje je njen mož tudi uradno zaprosil za ločitev, oktobra istega leta pa se je prvič pojavil v javnosti s svojim novim dekletom. Evanosva je takrat svojim sledilcem na omrežju Twitter (zdaj X) zatrdila, da jo je njen odtujeni mož tri leta varal z veliko mlajšo žensko. Na ta način naj bi izdal tako njo kot njuni hčerki. 

Ioan Gruffudd in Alice Evans sta bila poročena od leta 2007.
Ioan Gruffudd in Alice Evans sta bila poročena od leta 2007.FOTO: Profimedia
Alice Evans in Ioan Gruffudd - skupaj imata dve hčerki (Ello in Elsie).
Alice Evans in Ioan Gruffudd - skupaj imata dve hčerki (Ello in Elsie).FOTO: Profimedia
Ločitev je bila neizogibna, čeprav je bila družina vedno na prvem mestu
Preberi še
Ločitev je bila neizogibna, čeprav je bila družina vedno na prvem mestu
Boštjan Romih se ločuje
Preberi še
Boštjan Romih se ločuje
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: dailymail.co.uk

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368